Hertha BSC voetbalshirts 2019-2020

Hertha BSC en Nike hebben afgelopen weekend de nieuwe voetbalshirts voor 2019-2020 gepresenteerd met de leus: ''Aus der vergangenheit, für die zukunft.'' In deze nieuwe voetbalshirt speelt de club uit Berlijn de Bundesliga en DFB Pokal wedstrijden gedurende 2019-20. Hertha eindigde afgelopen seizoen op een elfde plaats en speelt dus dit seizoen opnieuw op het hoogste niveau van Duitsland. Nike is sinds 1999 kledingsponsor van de Berlijnse voetbalclub en blijft dit in ieder geval tot 2025. Het Amerikaanse sportmerk is dus ook verantwoordelijk voor het nieuwe thuisshirt en uitshirt.

Hertha BSC thuisshirt 2019-2020

Het nieuwe Hertha BSC thuisshirt voor 2019-2020 is een ode aan de samenwerking tussen Nike en Hertha. Deze zomer zijn beide partijen al twintig jaar aan elkaar verbonden. Qua design is het tenue dan ook geïnspireerd door het eerste voetbalshirt dat door Nike geproduceerd werd in 1999. Het voetbalshirt bevat klassieke brede, blauwe en witte, verticale banen. Deze banen lopen ook door over de mouwen. Verder is het nieuwe thuisshirt uitgerust met een V-hals. De binnenkant van de hals is uitgerust met een rode taping, welke ook te zien is op de achterkant van het tenue. De binnenkant van de hals bevat bovendien de vlag van de stad Berlijn. Op het midden van het voetbalshirt van Hertha prijkt het logo van sponsor TEDI en de linkermouw is uitgerust met het logo van subsponsor HYUNDAI. Op de borst staan de logo's van de club en Nike. Het broekje en de kousen van het nieuwe thuistenue zijn overwegend blauw.

Hertha BSC uitshirt 2019-2020

Het nieuwe Hertha BSC uitshirt voor 2019-2020 staat geheel in het teken van de kleuren van Berlijn: rood en zwart. Het tenue bevat het zogenaamde half-om-half design. De rechterkant is rood en de andere kant is zwart. Bovendien bevat het shirt nog een verticale rode en zwarte baan over het midden. De rechtermouw is zwart en de andere mouw is rood. Het tenue is verder uitgerust met een combinatie van een diagonale en rechte hals. Ook de binnenkant van de hals bevat weer de vlag van Berlijn. De logo's van de club en sponsoren staan op dezelfde plek als op het thuisshirt. Het voetbalbroekje van het uittenue en de kousen van het tenue zijn zwart.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Hertha BSC tenues, die vanaf nu gedragen worden door spelers als Lazaro, Ibisevic, Selke, Kalou, Duda, Star, Plattenhardt en nog meer sterspelers

Hertha BSC voetbalshirt kopen

De nieuwe Hertha BSC tenues kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande shops. De prijs van het tenue is voor volwassenen € 89,95 en voor kinderen € 69,95. In deze shops kun je het tenue van de Duitse club ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Directe levering gegarandeerd! 

Bestel je Hertha BSC voetbalshirt in deze winkel! 

of DEZE WEBWINKEL (inclusief goedkope t-shirts)

Hertha BSC thuisshirt 2019-2020

Hertha BSC uitshirt 2019-2020