Hertha BSC voetbalshirts 2020-2021

Hertha BSC en kledingsponsor Nike hebben vandaag de nieuwe Hertha BSC voetbalshirts 2020-2021 gelanceerd. De Bundesliga club draagt ook dit seizoen weer een geheel nieuw thuisshirt en uitshirt. In deze nieuwe tenues speelt Hertha BSC de Bundesliga en DFB Pokal wedstrijden gedurende 2020-2021. De club van trainer Bruno Labbadia eindigde afgelopen seizoen op een tiende plaats en speelt daarom dit seizoen geen Europees voetbal. Ook dit seizoen is Nike weer verantwoordelijk voor het design van de tenues van de club uit Berlijn. Deze functie heeft het Amerikaanse sportmerk al sinds 1999 kledingsponsor en beide partijen hebben nog een contract tot 2025.

Hertha BSC thuisshirt 2020-2021

Het Hertha BSC thuisshirt 2020-2021 heeft dit seizoen dunnere verticale witte en blauwe banen dan voorheen. Bovendien worden een aantal van deze banen geflankeerd door dunnere zwarte banen. Verder bevat het thuistenue van Hertha een ronde, witte hals met aan de achterkant een v-opening. Dit is ook de kleur van de band aan de onderkant van de mouwen. De rechterborst bevat de swoosh van Nike en de linkerborst bevat het logo van de club uit de Duitse hoofdstad. Een ander kenmerk van het tenue is de zwarte zigzag band aan de zijkanten van het tenue. Op de nieuwe tenues staat nog geen hoofdsponsor. De club nam afgelopen maand afscheid van haar voormalige hoofdsponsor TEDI. Wel prijkt het logo van Hyundai op de rechtermouw. De naam van de club prijkt op de achterkant van het voetbalshirt. Het thuistenue wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje met aan de zijkanten een diagonale, zwarte band. De kousen van het thuistenue zijn ook wit met blauwe accenten.

Hertha BSC uitshirt 2020-2021

Het Hertha BSC uitshirt 2020-2021 is dit jaar een combinatie van blauw en donkerblauw. De basiskleur van het tenue is blauw en de all-over splash print over gehele tenue is marine blauw. Deze print is geïnspireerd door de vele kunstwerken in Berlijn en staan dan ook symbool voor de diversiteit, openheid en levendigheid van de stad. Het uitshirt bevat een donkerblauwe, ronde hals en dit is ook weer de kleur van de band aan de onderkant van de mouwen. De logo’s van de club en sponsoren staan op dezelfde plek als op het thuisshirt. Het uittenue wordt compleet gemaakt door een donkerblauw voetbalbroekje en donkerblauwe kousen. Beide items bevatten uitingen van de club en Nike. Zoals alle Nike tenues zijn de nieuwe Hertha BSC tenues uitgerust met de Nike Dri Fit technologie, welke zorgt voor de perfecte afvoer van vocht en voor ventilatie. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Hertha BSC voetbalshirts, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Cunha, Ibisevic, Samardzich, Boyata, Lukebakio, Tousart, Dilrosun en nog meer spelers.

Hertha BSC voetbalshirt kopen

De Hertha BSC voetbalshirts 2020-2021 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande shops. De prijs van het tenue is voor volwassenen € 89,95 (maten S, M, L, XL en XXL) en voor kinderen € 69,95 (maten 128, 140, 152, 164 en 176). In deze shops kun je het tenue van de Duitse club ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Directe levering gegarandeerd! 

Bestel je Hertha BSC voetbalshirt in deze winkel! 

of DEZE WEBWINKEL (inclusief goedkope t-shirts)

Hertha BSC thuisshirt 2020-2021

Hertha BSC uitshirt 2020-2021