Hertha BSC derde wedstrijdshirt 2021-2022

Nieuwe shirts uit Duitsland, De Bundesliga club Hertha BSC heeft haar derde wedstrijdshirt voor het seizoen 2021-2022 officieel gelanceerd. Verantwoordelijk voor het design van het nieuwe tenue is Nike. Het Amerikaanse sportbedrijf is sinds 1999 de kledingsponsor van Hertha BSC. Dit contract loopt nog in ieder geval door tot de zomer van 2025. In dit nieuwe derde wedstrijdtenue speelt de club uit de Duitse hoofdstad de wedstrijden in de Bundesliga en de DFB Pokal gedurende het seizoen 2021-2022. Check hieronder de details van het nieuwe derde wedstrijdshirt van Hertha BSC voor aankomend seizoen!

Hertha BSC derde wedstrijdshirt en tenue 2021-2022

Het nieuwe Hertha BSC voetbalshirt is gebaseerd op het Challenge III Template. Het nieuwe tricot heeft een rode basiskleur met een subtiele jacquard strepen print over de voorkant van het shirt. Print is gebaseerd op de shirts uit de jaren ’90. Een ander opvallend kenmerk van dit template is de kraag. Deze is zowel recht als diagonaal. Zowel het rechte, als het diagonale gedeelde van de kraag is rood. Ook de mouwen van het shirt zijn compleet rood van kleur. Op de rechterborst staat het logo van Nike. De bekende Swoosh is wit van kleur. Op de linkerborst prijkt het clubwapen van Hertha BSC. Afgelopen seizoen eindigde de Duitse club, waar ook de Nederlanders Zeefuik, Dilrosun en Redan onder contract staan, op de veertiende plek in de Bundseliga. Centraal op de voorkant van het shirt is plaats gemaakt voor de shirtsponsor van Hertha BSC. Autohero staat hier op het shirt en de naam van deze sponsor is wit van kleur. Ook in de Bundesliga is het fenomeen ‘’Sleeve sponsors’’ tegenwoordig aanwezig. Subsponsor Hyundai staat op de linker bovenarm. Het nieuwe derde wedstrijdtenue van Hertha BSC wordt gecompleteerd door een rode voetbalbroek en rode kousen. Helemaal in het rood zijn de spelers van Hertha dus gekleed. Net zoals bij alle tenues van Nike, wordt ook bij het nieuwe Hertha BSC derde wedstrijdshirt gebruik gemaakt van de Nike Dry Fit technologie. Deze zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer tijdens de wedstrijden zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Check hieronder nog meer foto’s van het tenue dat vanaf nu gedragen wordt door spelers als: Stark, Tousart, Serdar, Lukebakio, Cunha, Piatek en alle andere sterren.

Hertha BSC voetbalshirt bestellen

Het nieuwe Nike Hertha BSC derde wedstrijdshirt voor het seizoen 2021-2022 kun je vanaf nu bestellen voor zowel kinderen als volwassenen. Voor volwassenen heeft het shirt een prijs van € 89,95 en voor kinderen kost het € 69,95. Het broekje bestel je vanaf € € 34,95 en de kousen vanaf € 17,85. Check ook andere merchandising van de club in de onderstaande winkels!

Bestel je Hertha voetbalshirts in de NIKE SHOP

Of in de Hertha BSC Fanshop

Of in DEZE STORE