30 juni 2021

Hertha BSC voetbalshirts 2021-2022

Hertha BSC en Nike hebben vandaag de nieuwe Hertha BSC voetbalshirts 2021-2022 gepresenteerd. In deze tenues speelt de club uit Berlijn de Bundesliga en DFB Pokal wedstrijden in 2021-2022. Hertha eindigde vorig seizoen op een veertiende plek in de Bundesliga en speelt dus opnieuw op het hoogste niveau van Duitsland. Nike is sinds 1999 de producent van de Hertha BSC voetbalshirts en dit contract loopt in ieder geval nog tot de zomer van 2025.

Hertha BSC thuisshirt 2021-2022

Het Nike Hertha BSC thuisshirt 2021-2022 symboliseert de dynamiek van de supporters in het stadion. Het tenue bevat dit jaar niet de traditionele blauwe en witte verticale banen. De blauwe banen zijn namelijk uitgerust met dunne, verticale lijnen in verschillende tinten blauw, welke het tenue dus een dynamisch effect geven. Ook de ronde hals en de band aan de onderkant van de mouwen van het Hertha BSC thuisshirt zijn blauw. Vanaf dit seizoen heeft de club uit Berlijn een nieuwe sponsor. Op het midden van het tenue staat het logo van AutoHero in het blauw/oranje. De club en het digitale platform kwamen een deal voor de duur van twee jaar overeen. Op de rechterborst prijkt een blauwe swoosh van Nike en de andere borst bevat het logo van de club. Het logo van subsponsor Hyundai staat op de linker bovenarm. Het tenue bevat bovendien nog een detail. In de hals op de achterzijde van het tenue is de leus van de club verwerkt: ''HaHoHe.'' Het thuistenue wordt compleet gemaakt door een blauw voetbalbroekje. De kousen zijn wit met twee blauwe banen aan de bovenkant.

Hertha BSC uitshirt 2021-2022

Het Hertha BSC uitshirt 2021-2022 is dit jaar donkerblauw met blauwe en lichtblauwe details. Dit zijn namelijk de kleuren van de overlappende V-hals en de band aan de onderkant van de mouwen, alsook de band aan de zijkanten van het voetbalshirt. Alle sponsorlogo's op het tenue zijn wit en deze staan op dezelfde plek als op het thuistenue. De linkerborst bevat het logo van de club. De namen en nummers van de spelers op de achterzijde van het Hertha BSC uittenue zijn evenals een deel van de V-hals en de biesjes turquoise en symboliseren de moderne Berlijnse levensstijl. Het uittenue wordt compleet gemaakt door een donkerblauw voetbalbroekje met dezelfde blauw/turquoise taping als het uitshirt. De kousen zijn ook donkerblauw. De nieuwe Hertha BSC tenues 2021-2022 zijn ook dit jaar weer uitgerust met de Nike Dri Fit technologie. Dit systeem is in de stof (polyester) van het tenue verwerkt en zorgt voor de perfecte ventilatie en afvoer van vocht.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de Hertha BSC voetbalshirts 2021-2022, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Khedira, Piatek, Guendouzi, Cunha, Boyata, Radonjic, Darida, Ngankam en andere spelers.

Hertha BSC voetbalshirts 2021-202 bestellen

De nieuwe Nike Hertha BSC voetbalshirts 2021-2022 kun je vanaf nu bestellen voor volwassenen en kinderen. Voor volwassenen hebben beide voetbalshirts een prijs van € 89,95 en voor kinderen € 69,95. De broekjes bestel je vanaf € 34,95 en de kousen vanaf € 17,95. Check ook andere merchandising van de club in de onderstaande winkels!

Bestel de Hertha voetbalshirts in de NIKE SHOP!

of deze Hertha BSC fanshop! 

of deze winkel!

Hertha BSC thuisshirt 2021-2022