Hertha BSC voetbalshirts 2022-2023

Hertha BSC en kledingsponsor Nike hebben deze week ook de nieuwe Hertha BSC voetbalshirts 2022-2023 gepresenteerd. In deze tenues speelt de club uit Berlijn de Bundesliga en DFB Pokal wedstrijden gedurende het seizoen 2022-2023. Hertha BSC eindigde vorig seizoen op de zestiende plaats in de Bundesliga. Ook dit jaar is Nike weer verantwoordelijk voor het design en de productie van de Hertha BSC tenues. Het Amerikaanse sportmerk is sinds 1999 kledingsponsor van ''Die Alte Dame.''

Hertha BSC thuisshirt 2022-2023

Het Hertha BSC thuisshirt 2022-2023 heeft het nieuwe template van Nike. De bovenkant van het voetbalshirt bevat een ronding en onder deze ronding bevinden zich de iconische blauwe en witte banen. In deze banen is dit jaar een all-over print van geometrische vormen verwerkt. Deze vormen staan symbool voor de geometrische vormen die op de meest uiteenlopende plekken van de stad te vinden zijn en verwijzen naar de diversiteit van de stad Berlijn. Het thuistenue is namelijk een eerbetoon aan de stad Berlijn en de band die de club met Berlijn heeft. De ronde hals van het voetbalshirt is zwart en hetzelfde geldt voor de band aan de onderkant van de mouwen. Op de rechterborst prijkt de swoosh van Nike en de linkerborst bevat het logo van Hertha BSC. Hoofdsponsor AutoHero versiert het midden van de nieuwe tenues. De binnenkant van de hals bevat nog een detail. Hier prijkt het thema van het nieuwe thuistenue: "Die Zukunft gehört Berlin". Het Hertha BSC thuistenue wordt compleet gemaakt door een blauw voetbalbroekje en witte kousen.

Hertha BSC uitshirt 2022-2023

Het Hertha BSC uitshirt 2022-2023 heeft hetzelfde template als het thuisshirt. Dit voetbalshirt is overwegend donkerblauw en bevat ook de welbekende ronding van het nieuwe template. Boven deze ronding is het voetbalshirt blauw. Het uitshirt bevat een ronde hals en alle logo's staan op dezelfde plek als op het thuistenue. Ook de binnenkant van de hals van het uittenue is uitgerust met het thema van de nieuwe voetbalshirts. Het uittenue wordt gecompleteerd door een donkerblauw voetbalbroekje en donkerblauwe kousen.

Zoals alle Nike tenues zijn de Hertha BSC voetbalshirts uitgerust met de Nike Dri Fit technologie. Dit systeem is in de stof (100% polyester) van de voetbalshirts verwerkt en zorgt voor de afvoer van vocht en voor ventilatie. Ook deze voetbalshirts zijn onderdeel van het Nike Move To Zero programma. De voetbalshirts van Hertha BSC zijn namelijk gemaakt van gerecycled plastic, afkomstig van afval in en rondom de oceanen. Ieder jaar zorgt Nike ervoor dat er een miljard plastic flessen niet op stortplaatsen komen of in wateren belanden door gebruik te maken van gerecycled polyester.

Hertha BSC voetbalshirts bestellen

De nieuwe Nike Hertha BSC voetbalshirts 2022-2023 kun je vanaf nu bestellen voor volwassenen en kinderen. Voor volwassenen (maten XS, S, M, L, XL en XXL) hebben beide voetbalshirts een prijs van € 89,95 en voor kinderen (maten 128, 140, 152, 164 en 176) € 69,95. De broekjes bestel je vanaf € 34,95 en de kousen vanaf € 17,95. Inclusief de mogelijkheid tot bedrukking!

Bestel de Hertha voetbalshirts in de NIKE SHOP!

of deze Hertha BSC fanshop! 

of deze winkel!

Hertha BSC voetbalshirts 2022-2023

 

Hertha BSC thuisshirt 2022-2023

Hertha BSC uitshirt 2022-2023