Hertha BSC 3e voetbalshirt 2019-2020

Hertha BSC en Nike hebben vandaag een nieuw 3e shirt voor 2019-2020 gelanceerd. Dit shirt wordt evenals het uitshirt gedragen tijdens de uitwedstrijden in de Bundesliga en DFB Pokal dit seizoen. De club uit Berlijn eindigde vorig seizoen als elfde in de Duitse competitie en speelt dus geen Europees voetbal dit seizoen.

Grijs Hertha BSC uitshirt 2019-2020

Het nieuwe Hertha BSC 3e voetbalshirt voor 2019-2020 is overwegend grijs en is geïnspireerd door het Tiempo Premier Teamwear template van Nike. Het tenue bevat namelijk een V-hals en de zijkanten van het voetbalshirt zijn uitgerust met een zwarte taping. Verder wordt het tenue gekenmerkt door een all-over print van verschillende logo's. Dit betreffen de wapens van de verschillende districten van de stad Berlijn. De stad is namelijk verdeeld in twaalf districten: Mitte. Tempelhof-Schöneberg, Charlottenburg-Wilmersdorf, Friedrichshain-Kreuzberg, Neukölln, Lichtenberg, Pankow, Steglitz-Zehlendorf, Reinickendorf, Marzahn-Hellersdorf, Treptow-Köpenick, Spandau. Deze districten zijn weer opgedeeld in stadsdelen. In totaal heeft de stad 96 stadsdelen. De linkerborst van het nieuwe Hertha BSC tenue bevat de swoosh van Nike en op de andere borst prijkt het embleem van de Duitse club. Hoofdsponsor TEDI staat op het midden van het voetbalshirt van Hertha en de mouwen van het voetbalshirt bevatten het logo van sponsor Hyundai. Het alternatieve uittenue van Hertha BSC wordt compleet gemaakt door een grijs voetbalbroekje en grijze kousen.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van het nieuwe voetbalshirt van Hertha BSC, dat vanaf nu gedragen wordt door spelers als Boyata, Ibisevic, Kalou, Duda, Maier, Stark, Plattenhard en nog meer spelers. Check ook de andere Hertha BSC voetbalshirt voor 2019-2020.

Hertha BSC voetbalshirt bestellen

De nieuwe Hertha BSC voetbalshirt kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. De prijs van het voetbalshirt is voor volwassenen € 84,95 en voor kinderen is het voetbalshirt € 69,95. In deze winkels kun je het tenue van Hertha BSC ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Hiervoor wordt de officiële bedrukking gebruikt. Directe levering! 

Bestel je Hertha BSC voetbalshirt direct in deze SHOP!