AS Monaco thuisshirt 2018-2019

Het nieuwe AS Monaco thuisshirt voor 2018-2019 is vandaag officieel gelanceerd door kledingsponsor Nike en de Franse club. In dit nieuwe shirt speelt het keurkorps van trainer Leonardo Jardim de Ligue 1, Coupe de Ligue en Champions League thuiswedstrijden in het Stade Louis II gedurende 2018-2019. Monaco eindigde afgelopen seizoen op een tweede plaats achter Paris Saint Germain, waardoor het wel recht heeft op een ticket in het kampioenenbal. Nike is ook dit seizoen weer kledingsponsor van de Monegasken. Beide partijen hebben sinds 2014 een samenwerking. Deze deal loopt in ieder geval nog tot de zomer van 2019. Check hieronder alle details van het nieuwe thuistenue!

AS Monaco thuis shirt en tenue 2018-2019

Het nieuwe AS Monaco thuisshirt voor 2018-2019 heeft ook dit jaar weer het gebruikelijke half-om-half design. Beide delen worden gescheiden door een diagonale band. Het bovenste vlak is rood en het onderste vlak is wit. De diagonale lijn loopt van de rechter mouw naar de linker onderkant van het shirt. Het rode vlak is dit jaar uitgerust met diagonale strepen. Dit geeft het shirt een snelle uitstraling, vooral wanneer de spelers in beweging zijn. De flitsende banen komen ook weer terug over de schouders en mouwen van het tenue van de Monegasken. Dit is onderdeel van het nieuwe Vapor template van Nike. Het shirt bevat evenals alle andere voetbalshirts van Nike voor 2018-2019 een diagonale hals, welke naar het midden recht loopt. De binnenkant en de buitenkant van de hals bevatten een witte taping. Aan de binnenkant van de hals is ook nog een speciaal detail verwerkt. Hier staat namelijk in het goud de leus van de club: UNIQUE FOREVER. De swoosh van Nike op de rechter borst is wit en de andere borst is uitgerust met de badge van de club. FEDCOM staat ook dit jaar weer als shirtsponsor op het midden van de tenues.

Het AS Monaco thuistenue voor 2018-2019 wordt dit jaar compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje. De zijkanten van het broekje bevatten ook weer de diagonale strepen, die zich ook op de schouders en mouwen van het tenue bevinden. Ook op de shorts prijken de logo's van de club en Nike. De kousen zijn ook overwegend wit. De authentic tenues van AS Monaco zijn dit jaar uitgerust met de VaporKnit technologie en de replica versie van het tenue bevat de Dri Fit technologie.

Check hieronder nog meer foto's van het shirt dat vanaf nu gedragen wordt door spelers als Falcao, Lemar, Glik, Sidibé, Baldé Diao, Pellegri, Tielemans, Moutinho en nog meer sterren. Check ook het nieuwe uitshirt.

AS Monaco voetbalshirt bestellen

Het nieuwe AS Monaco thuisshirt voor 2018-2019 kan je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. De prijs van het tenue is voor volwassenen € 84,95 (maten S, M, L, XL en XXL) en voor kinderen € 69,95 (128, 140, 152, 164 en 176). In deze webshops kan je het shirt ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer of de printing van één van de spelers van de club. Wil je andere Monaco producten bestellen? Check dan ook het overzicht hiernaast of hieronder!

Koop het nieuwe shirt direct in deze officiële SHOP!

of deze winkel (inclusief fan t-shirts en officiële bedrukking)

of DEZE NIKE SHOP