AS Monaco uitshirt 2018-2019

Een week na de bekendmaking van het nieuwe thuisshirt is het nieuwe AS Monaco uitshirt voor 2018-2019 officieel bekend gemaakt door Nike en de Franse club. In dit nieuwe voetbalshirt speelt AS Monaco de uitwedstrijden in de France competitie, de beker en in de Champions League gedurende 2018-2019. Monaco eindigde afgelopen seizoen op een tweede plaats achter Paris Saint Germain, waardoor het dit seizoen weer in het kampioenenbal speelt. Het nieuwe shirt werd door Nike en de Monegasken gepresenteerd onder de campagnenaam: ''DARE ELEGANCE.'' Check hieronder alle details van het nieuwe uittenue van Monaco.

Groen/goud AS Monaco uit shirt en tenue 2018-2019

Het nieuwe AS Monaco uitshirt voor 2018-2019 heeft inderdaad een elegante uitstraling. Dit komt in de eerste plaats door de stijlvolle kraag van het tenue. Het Monaco uitshirt heeft namelijk een diagonale hals, welke naar het midden recht loopt. Deze hals bevat bovendien een knoopje. Dit is dezelfde hals als het Frankrijk thuisshirt van 2018-2019. Daarnaast is het nieuwe uitshirt van Monaco uitgerust met gouden accenten. Deze gouden details zijn te vinden in de swoosh van Nike op de rechter borst en in het logo van sponsor FEDCOM op het midden van het tenue. Het Amerikaanse sportmerk verzorgt sinds 2014 de tenues van de Franse club en beide partijen hebben nog een contract tot 2019. De gouden details komen bovendien terug in de tekst aan de binnenkant de kraag. Hier staat namelijk in het goud de tekst: ''UNIQUE FOREVER.'' Verder is nieuwe uittenue van Monaco geheel groen. De combinatie van donker groen en goud geven het voetbalshirt een elegante look. De binnenkant van de hals en de achterkant van de hals zijn ook nog uitgerust met een brede, rode taping. Dit is een verwijzing naar één van de clubkleuren van de Franse kampioen van 2017. De linker borst is uitgerust met het embleem van de club.

Het nieuwe AS Monaco uittenue voor 2018-2019 wordt compleet gemaakt door een geheel groen voetbalbroekje. Dit broekje bevat aan de zijkanten flitsende zigzagstrepen in het groen. Deze strepen zijn overigens ook op de schouders en mouwen van het tenue te vinden. Op de broekjes staan ook weer de logo's van Nike en de club. De kousen zijn geheel donker groen met gouden en roden details. Zoals alle Nike tenues zijn ook de voetbalshirts van AS Monaco uitgerust met de Nike Dri Fit technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren.

Check hieronder nog meer foto's van de shirts die vanaf nu gedragen worden door spelers als Falcao, Moraes, Sidibé, Glik, Pellegrini, Tielemans, Moutinho en andere sterren. Check ook het nieuwe thuisshirt!

AS Monaco uitshirt bestellen

Het nieuwe AS Monaco thuisshirt voor 2018-2019 kan je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. De prijs van het tenue is voor volwassenen € 84,95 (maten S, M, L, XL en XXL) en voor kinderen € 69,95 (128, 140, 152, 164 en 176). In deze webshops kan je het shirt ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer of de printing van één van de spelers van de club. Wil je andere Monaco producten bestellen? Check dan ook het overzicht hiernaast of hieronder!

Koop het nieuwe shirt direct in deze officiële SHOP!

of deze winkel (inclusief fan t-shirts en officiële bedrukking)

of DEZE NIKE SHOP