AS Monaco voetbalshirts 2021-2022

AS Monaco en kledingsponsor Kappa hebben vandaag de nieuwe AS Monaco voetbalshirts 2021-2022 gepresenteerd. In deze nieuwe tenues speelt de Franse club de Ligue 1, Coupe de France en Europese wedstrijden in 2021-2022. AS Monaco eindigde afgelopen seizoen op een derde plek in de Franse competitie, dus speelt dit seizoen weer Europees voetbal. Kappa is ook dit jaar de producent van de AS Monaco voetbalshirts. Het Italiaanse sportmerk heeft sinds 2019 deze functie en het contract duurt in ieder geval nog tot de zomer van 2025.

AS Monaco thuisshirt 2021-2022

Het Kappa AS Monaco thuisshirt 2021-2022 heeft ook dit jaar weer het traditionele diagonale half-om-half design. De helft van het voetbalshirt is wit en de helft van het tenue is rood. Beide delen worden gescheiden door en diagonale lijn. De mouwen zijn overwegend rood, met uitzondering van de zijkanten. Deze zijn wit, evenals een subtiele witte lijn aan de onderzijde. Ook de ronde hals van het voetbalshirt is wit. Op de rechterborst en de mouwen prijkt het logo van Kappa en de linkerborst bevat de badge van de club. Sponsor ETORO prijkt op het midden van de tenues. Het logo van de nieuwe shirtsponsor staat alleen op de tenues tijdens de Ligue 1 wedstrijden. In de Europese wedstrijden verschijnt het logo van FEDCOM op de AS Monaco tenues. In de nek op de achterzijde van het tenue prijkt een kroon, als verwijzing naar het koningshuis van Monaco. Het thuistenue wordt compleet gemaakt door een rood voetbalbroekje en witte kousen met aan de bovenkant een rode band.

AS Monaco uitshirt 2021-2022

Het AS Monaco uitshirt 2021-2022 is dit jaar geïnspireerd door racewagens, die schitteren op de Grand Prix van Monte Carlo. Het tenue is donkergrijs en bevat een design van diagonale lichter grijze lijnen. Het uitshirt is bovendien uitgerust met rode accenten. De lijnen in de v-hals, aan de onderkant van de mouwen en de onderkant van het tenue zijn rood. Alle logo's op het AS Monaco uitshirt 2021-2022 zijn wit. Deze logo's staan op dezelfde plek als op het thuistenue. Hetzelfde geldt voor de kroon op de achterzijde van het uittenue. Het broekje van het AS Monaco uittenue 2021-2022 is ook donker grijs met aan de zijkanten een taping met daarin het Kappa Omni logo. Op het broekje prijkt ook het clublogo. De kousen van het AS Monaco tenue zijn ook overwegend donker grijs met rode details.

De AS Monaco tenues zijn ook dit jaar door Kappa weer uitgerust met de zogenaamde Kombat Pro System technologie. Deze technologie staat synoniem voor het elastische en ademende materiaal van de tenues. Het tenue is namelijk gemaakt van ultralichte stoffen en naden van nylon. Dit geeft het tenue nog meer elasticiteit, ademend vermogen en comfort. Daarnaast is het voetbalshirt uitgerust met de Hydroway technologie, waardoor spelers nog beter kunnen ademen en vocht en warmte nog sneller naar de buitenkant van het voetbalshirt wordt getransporteerd. 

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de AS Monaco voetbalshirts 2021-2022, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Golovin, Volland, Fabregas, Ben Yedder, Tchouaméni, Maripán, Jovetic en nog meer spelers.

AS Monaco voetbalshirt kopen

Het nieuwe Kappa AS Monaco voetbalshirt 2021-2022 kun je vanaf medio augustus bestellen in de onderstaande shops. De prijs van het voetbalshirt is € 79,95 voor volwassenen en voor kinderen € 69,95. In deze winkels kun je het nieuwe tenue van de Monegasken ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer of de bedrukking van één van de sterspelers. Directe levering! 

Koop het nieuwe AS Monaco voetbalshirt altijd in deze winkel (inclusief fan t-shirts en officiële bedrukking)

of deze officiële SHOP!

AS Monaco voetbalshirts 2021-2022

Details AS Monaco voetbalshirts 2021-2022