13 mei 2022

AS Monaco thuisshirt 2022-2023

Het nieuwe AS Monaco thuisshirt 2022-2023 is officieel gepresenteerd door kledingsponsor Kappa en de Monegasken met het motto: ''RISE.RISK.REPEAT.'' In het nieuwe tenue speelt AS Monaco de Ligue 1, Coupe de France en Europese thuiswedstrijden in het Stade Louis II gedurende 2022-2023. Ook dit jaar is Kappa weer verantwoordelijk voor het design en de productie van de AS Monaco tenues. Het Italiaanse sportmerk is sinds de zomer van 2019 de kledingsponsor van de Franse club. Etoro is sinds vorig jaar de hoofdsponsor van Monaco en staat ook dit seizoen weer op de tenues.

AS Monaco thuis shirt en tenue 2022-2023

Het AS Monaco thuisshirt 2022-2023 werd gelanceerd middels een video, waarin een aantal spelers het nieuwe tenue droegen op de rotsen van La Turbie. Het tenue is geïnspireerd door het DNA van de club, dat zich kenmerkt door vechtlucht en durf. Het voetbalshirt heeft het iconische diagonale half-om-half design, ontworpen door prinses Grace Kelly in de jaren '60. De onderkant bevat een diagonaal wit vlak en de bovenkant een diagonaal rood vlak. Het rode gedeelte bevat een design van diagonale dunne lijnen. De mouwen van het voetbalshirt zijn overwegend wit met aan de onderkant een rode band. Bovendien bevat het thuistenue van AS Monaco een subtiele V-hals. De binnenkant van de V-hals is uitgerust met het motto van de club: ''RISE.RISK.REPEAT.'' Op de rechterborst prijkt het Kappa Omini logo en de linkerborst bevat het logo van de club. Dit betreft een siliconen badge. In de nek op de achterzijde van het tenue is een graphic van de Monegaskische kroon aangebracht. Hoofdsponsor Etoro staat op het midden van het AS Monaco thuisshirt en ter hoogte van de rechterschouder staat het logo van Triangle Interim. Het AS Monaco thuistenue wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje met aan de onderkant een rode band. Op de broekjes staan ook de logo's van de club en Kappa. De kousen zijn wit en bevatten aan de bovenkant een rode band met een diagonale afloop. Op de kousen staat in het rood ook de naam van de stad: MONACO.

De tenues zijn weer uitgerust met de nieuwste technologieën van Kappa. De spelers dragen het authentic voetbalshirt. Dit tenue is uitgerust met de Kappa ProKombat technologie. Deze technologie staat synoniem voor het elastische en ademende materiaal van de tenues. Het tenue is namelijk gemaakt van ultralichte stoffen en naden van nylon. Dit geeft het tenue nog meer elasticiteit, ademend vermogen en comfort. De replica voetbalshirts bevatten alleen de Kappa Hydroway technologie, welke zorgt voor de afvoer van vocht en voor ventilatie.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van het nieuwe Kappa AS Monaco thuisshirt 2022-2023, welke vanaf nu gedragen wordt door spelers als Ben Yedder, Tchouacméni, Golovin, Martins, Vanderson, Nübel, Boadu, Fofana, Volland en nog meer spelers.

AS Monaco voetbalshirt bestellen

Het Kappa AS Monaco thuisshirt 2022-2023 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. Voor volwassenen (maten S, M, L, XL en XXL) is het voetbalshirt € 84,95 en voor kinderen (maten 128, 140, 152, 164 en 176) is het voetbalshirt € 69,95. Check ook de broekjes en kousen in deze winkels. Directe levering!

Bestel het AS Monaco thuisshirt direct in deze SHOP!

of deze winkel! 

AS Monaco thuisshirt 2022-2023

AS Monaco thuisshirt 2022-2023