AS Monaco uitshirt 2022-2023

AS Monaco en kledingsponsor Kappa hebben vandaag het nieuwe AS Monaco uitshirt 2022-2023 gepresenteerd. In deze tenues speelt de Franse voetbalclub de uitwedstrijden in Ligue 1, de Coupe de France en in Europa. In de derde voorronde van de Champions League neemt Monaco het op tegen PSV. Eerder lanceerden AS Monaco en Kappa al het nieuwe AS Monaco thuisshirt 2022-2023. Kappa is sinds medio 2019 kledingsponsor van de Monegasken en eToro is sinds medio 2021 de hoofdsponsor.

Zwart AS Monaco uitshirt 2022-2023

Het AS Monaco uitshirt 2022-2023 is volledig zwart en combineert het DNA van de voetbalclub (RISE.RISK. REPEAT.) met de elegantie van het prinsendom en de clubidentiteit. Het AS Monaco uitshirt is volledig zwart met witte accenten. De witte accenten komen terug in de band aan de onderkant van de mouwen en de baan aan de onderkant van het tenue. Ook alle logo's op het tenue zijn wit. De rechterborst en de mouwen zijn uitgerust met het Kappa omni logo en op de linkerborst prijkt de badge van de club. Dit betreft een monochroom logo. Het logo van AS Monaco heeft namelijk niet de gebruikelijke kleuren, maar is in stijl van de kleuren van het tenue: zwart/wit. Op het midden van het voetbalshirt staat hoofdsponsor eToro. Het voetbalshirt bevat een ronde hals en aan de binnenkant van de hals is het clubmotto verwerkt: ''RISE.RISK.REPEAT.'''De achterkant van de hals bevat een graphic van een kroon, verwijzend naar het prinsendom Monaco. Het AS Monaco uittenue wordt compleet gemaakt door een zwart voetbalbroekje met op de zijkanten een herhalend patroon van het Kappa logo. Op de broekjes staat ook het logo van de club. De onderkant van het short bevat een witte band. De kousen van het AS Monaco uittenue zijn zwart met ana de bovenkant een wit vlak. Op de kousen prijkt de naam van de stad.

Zoals alle tenues van Kappa zijn de AS Monaco tenues uitgerust met de Kappa Hydroway technologie. Dit systeem zorgt voor de afvoer van vocht en voor ventilatie. De authentic tenues bevatten de Kombat technologie. Deze technologie staat synoniem voor het elastische en ademende materiaal van de tenues. Het tenue is namelijk gemaakt van ultralichte stoffen en naden van nylon. Dit geeft het tenue nog meer elasticiteit, ademend vermogen en comfort. De replica voetbalshirts bevatten alleen de Kappa Hydroway technologie, welke zorgt voor de afvoer van vocht en voor ventilatie. 

Check hieronder nog meer afbeeldingen van het AS Monaco uitshirt 2022-2023, dat vanaf nu gedragen wordt door spelers als Minamino, Ben Yedder, Golovin, Martines, Embolo, Fofana, Volland en nog meer spelers.

AS Monaco uitshirt bestellen

Het Kappa AS Monaco uitshirt 2022-2023 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. Voor volwassenen (maten S, M, L, XL en XXL) is het voetbalshirt € 84,95 en voor kinderen (maten 128, 140, 152, 164 en 176) is het voetbalshirt € 69,95. Check ook de broekjes en kousen in deze winkels. Directe levering!

Bestel het AS Monaco thuisshirt direct in deze SHOP!

of deze winkel! 

AS Monaco uitshirt 2022-2023

AS Monaco uitshirt 2022-2023

AS Monaco uitshirt 2022-2023