AS Monaco derde wedstrijdshirt 2022-2023

AS Monaco heeft het nieuwe derde wedstrijdshirt voor het seizoen 2022-2023 officieel gelanceerd. Dit is gedaan in samenwerking met de kledingsponsor Kappa. Het Italiaanse sportmerk is sinds 2019 de kledingsponsor van de club uit Monaco. Dit nieuwe tenue is te bewonderen in de Ligue 1, Coupe de France en mogelijk in de Champions League. De club uit de Franse competitie is gekoppeld aan PSV en vecht aankomende week met de Brabanders uit wie zich plaatst voor de volgende voorronde van het miljardenbal. Ben je nieuwsgierig naar het derde wedstrijdshirt? Check de details hieronder!

AS Monaco derde wedstrijdshirt 2022-2023

Een opvallend derde wedstrijdshirt voor AS Monaco. De basiskleur van het tenue is paars. Met een all-over print van zwarte rondjes. Deze zorgen voor hetzelfde diagonale half/half design als bij het thuisshirt van AS Monaco. De mouwen van het shirt zijn volledig paars met aan de onderkant zwarte biesjes. Verder is het tenue uitgerust met een moderne kraag. In de achterkant van de kraag staat het motto van de club ‘’ RISE.RISK.REPEAT.’’ Het Kappa logo op de rechterborst is wit en het logo van Monaco op de linkerborst is ook wit met zwart van kleur. Dit logo is dus monochroom. Het logo van de kledingsponsor Kappa komt ook terug op de mouwen van het shirt. Opvallend is dat deze logo’s zwart van kleur zijn. De hoofdsponsor van de Franse club is Etoro. De naam van deze sponsor staat in witte letters op het midden van het shirt. Monaco wordt gezien als een prinsenstaat. Het kroontje op de achterkant van de hals kan dan ook niet ontbreken en is zwart van kleur. Net als de biesjes van aan de onderkant van de mouwen, is de onderkant van de body van het shirt ook zwart van kleur. In dit tenue gaat AS Monaco het opnemen tegen PSV Eindhoven voor een plek in de Champions League. Dit nieuwe derde wedstrijdtenue wordt gecompleteerd door een Paarse voetbalbroek en paarse kousen. Hierop zijn ook uitingen van sponsor en club terug te vinden. Check hieronder nog meer foto’s van het tenue van AS Monaco dat vanaf nu gedragen gaat worden door spelers als: Boadu, Ben Yedder, Volland, Musaba, Geubbels, Minamino, Diop, Golovin, Fofana, Vanderson en nog meer spelers.

AS Monaco voetbalshirts bestellen

Het AS Monaco derde wedstrijdshirt voor het seizoen 2022-2023 is vanaf nu te bestellen in de onderstaande winkels. Voor volwassenen (Maten: S, M, L, XL en XXL) is het voetbalshirts € 84,95 en voor kinderen (Maten 128, 140, 152, 164, 176) is het voetbalshirt € 69,95. Ook de broekjes en kousen van het tenue zijn in deze winkels te bestellen. Ook is het mogelijk om de shirts te laten bedrukken met je naam en rugnummer, of met de naam en het nummer van je favoriete voetballer van AS Monaco. Directe levering gegarandeerd!

Bestel het AS Monaco wedstrijdshirt in DEZE SHOP

Of DEZE WINKEL