AS Monaco uitshirt 2020-2021

Een week na de bekendmaking van het nieuwe AS Monaco thuisshirt 2020-2021 hebben de club en kledingsponsor Kappa het nieuwe uitshirt uitgebracht met het motto: PARTOUT TOUJOURS! In dit nieuwe uittenue spelen de Monegasken de Ligue 1 en Coupe de France uitwedstrijden in het seizoen 2020-2021. Het Italiaanse sportmerk Kappa is sinds de zomer van 2019 kledingsponsor van AS Monaco en is ook dit seizoen verantwoordelijk voor de productie en het design van de AS Monaco voetbalshirts.

Geel/blauw AS Monaco uit shirt en tenue 2020-21

Qua design heeft het AS Monaco uitshirt 2020-2021 de kenmerken van het thuisshirt. De body van het voetbalshirt bevat namelijk ook een diagonale streep, welke de twee kleuren van het tenue scheidt. De ene kant van het tenue is geel en de andere kant is donkerblauw. Deze kleurencombinatie is geïnspireerd door het AS Monaco uitshirt van het seizoen 1999-2000. Dit betreft het seizoen waarin de club voor de zevende keer in geschiedenis kampioen van Frankrijk werd en sterren als Henry, Trezeguet en Giuly bij de Monegasken speelde. Ook de mouwen van het AS Monaco uitshirt zijn donkerblauw en verder bevat het voetbalshirt en open hals met een dunne gele lijn. Alle logo's op het AS Monaco uitshirt zijn wit. De rechterborst en de mouwen zijn voorzien van het omni logo van kledingsponsor Kappa en de linkerborst bevat het clubembleem. FEDCOM staat als shirtsponsor op de tenues van de club van trainer Niko Kovac. In de kraag van het uittenue is de leus van de club verwerkt: PARTOUT, TOUJOURS. Het AS Monaco uittenue wordt compleet gemaakt door een donkerblauw voetbalbroekje met aan de zijkanten een print van het Kappa logo onder elkaar. De broekjes bevatten ook het clublogo in het wit. De kousen van het uitshirt zijn geel met aan de bovenkant een blauwe band en net boven het midden de naam van de stad. Alle Kappa tenues bevatten dit seizoen de Kombat technologie en is gemaakt van ultralichte stoffen en naden van nylon. Dit geeft het tenue nog meer elasticiteit, ademend vermogen en comfort. Daarnaast is het voetbalshirt uitgerust met de Hydroway technologie, waardoor spelers nog beter kunnen ademen en vocht en warmte nog sneller naar de buitenkant van het voetbalshirt wordt getransporteerd. 

Check hieronder nog meer afbeeldingen van het AS Monaco uitshirt 2020-2021, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Ben Yedder, Fabregas, Golovin, Slimani, Martins, Pellegrini en nog meer spelers.

AS Monaco voetbalshirt kopen

Het nieuwe AS Monaco uitshirt 2020-2021 kun je vanaf medio augustus bestellen in de onderstaande shops. De prijs van het voetbalshirt is € 79,95 voor volwassenen en voor kinderen € 69,95. In deze winkels kun je het nieuwe tenue van de Monegasken ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer of de bedrukking van één van de sterspelers. Directe levering! 

Koop het nieuwe AS Monaco voetbalshirt altijd in deze winkel (inclusief fan t-shirts en officiële bedrukking)

of deze officiële SHOP!

AS Monaco uitshirt 2020-2021

AS Monaco uittenue 2020-2021