AS Monaco thuisshirt 2020-2021

AS Monaco en Kappa hebben vandaag het nieuwe AS Roma thuisshirt 2020-2021 gelanceerd. In dit tenue speelt AS Monaco de Ligue 1 en Coupe de France thuiswedstrijden in het Stade Louis II gedurende 2020-2021. De Monegasken eindigden afgelopen seizoen op een negende plaats en spelen dus geen Europees voetbal in dit tenue. Kappa is dit seizoen weer verantwoordelijk voor het design van het nieuwe tenue van Monaco. Het Italiaanse sportmerk en de club hebben sinds de zomer van 2019 een samenwerkingsverband.

AS Monaco thuis shirt en tenue 2020-2021

Het nieuwe AS Monaco thuisshirt 2020-2021 is een ode aan de historie van de club en de knowhow van Kappa. Het tenue heeft dan ook het kenmerkende design, dat de fans van Monaco al meer dan twintig jaar gewend zijn. Het voetbalshirt wordt opnieuw gekenmerkt door de diagonale band van de rechter schouder naar de linker onderkant. De bovenkant van het tenue is overwegend rood en de andere kant wit. Ook de mouwen en de V-hals van het AS Monaco thuistenue zijn dit seizoen geheel wit. Het AS Monaco thuisshirt bevat dit seizoen ook gouden details. Langs de zijkanten van het tenue loopt een gouden band en deze staat symbool voor de prestige van de club. Op de rechterborst en de mouwen prijkt het zogenaamde Omni logo van Kappa (de twee poppetjes die tegen elkaar aanzitten) en de linkerborst is uitgerust met het logo van de Monegaskische voetbalclub. Op het midden van het tenue staat sponsor FEDCOM. Het tenue bevat ook nog enkel details. De achterkant van de hals bevat de naam van de club (AS MONACO) en in de hals is een speciale print verwerkt. Hier staat in een sierlijke tekst in het rood: ''Jersey created by princess Grace – 1960- 2020.'' Dit is een ode aan prinses en daarmee ook de heritage en elegantie van het voetbalshirt van AS Monaco. Het AS Monaco thuistenue wordt compleet gemaakt door een rood voetbalbroekje met aan de zijkanten een print van het omnilogo van Kappa. Op de broekjes staat ook het AS Monaco logo. Bovendien bevat de achterkant van het short een witte band en de zijkanten een dunne, gouden lijn. De kousen van het AS Monaco thuistenue zijn overwegend met aan de bovenkant een rode band in de vorm van een chevron. Op de kousen van het tenue staat ook weer de naam van de club in het rood.

De AS Monaco tenues zijn door Kappa ook dit seizoen weer uitgerust met de zogenaamde Kombat Pro System technologie. Deze technologie staat synoniem voor het elastische en ademende materiaal van de tenues. Het tenue is namelijk gemaakt van ultralichte stoffen en naden van nylon. Dit geeft het tenue nog meer elasticiteit, ademend vermogen en comfort. Daarnaast is het voetbalshirt uitgerust met de Hydroway technologie, waardoor spelers nog beter kunnen ademen en vocht en warmte nog sneller naar de buitenkant van het voetbalshirt wordt getransporteerd. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe AS Monaco voetbalshirts 2020-2021, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Ben Yedder, Fabregas, Golovin, Slimani, Martins, Pellegrini en nog meer spelers. Check ook het AS Monaco uitshirt. 

AS Monaco voetbalshirt kopen

Het nieuwe AS Monaco voetbalshirt 2020-2021 kun je vanaf medio augustus bestellen in de onderstaande shops. De prijs van het voetbalshirt is € 79,95 voor volwassenen en voor kinderen € 69,95. In deze winkels kun je het nieuwe tenue van de Monegasken ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer of de bedrukking van één van de sterspelers. Directe levering! 

Koop het nieuwe AS Monaco voetbalshirt altijd in deze winkel (inclusief fan t-shirts en officiële bedrukking)

of deze officiële SHOP!