Shanghai Shenhua thuisshirt 2019

Shanghai Shenhua heeft in samenwerking met Nike de nieuwe thuisshirts voor 2019 gepresenteerd. De nummer zeven van vorig seizoen speelt haar thuiswedstrijden komend seizoen in een geheel nieuw voetbalshirt. Thuishaven van Shanghai Greenland Shenhua is het Honkou Football Stadium in Shanghai. ''The Flower op Shanghai'' is in 1951 opgericht en staat onder leiding van voormalig Real Madrid speler Quique Sanchez Flores.

Het nieuwe Shanghai Shenhua thuisshirt voor 2019 heeft een vrij simpel design. Het tenue is geïnspireerd door het Nike Vapor template. Dit betekent dat ook dit tenue een diagonale hals bevat, die naar het midden recht loopt. Verder is er vrij weinig spannends aan het nieuwe tenue van Shanghai Greenland Shenhua. Het tenue bevat wel een subtiele all-over print van diagonale lijnen aan de onderkant van het shirt en de mouwen zijn uitgerust met zigzagstrepen. Qua template heeft het tenue wat weg van de voetbalshirts van Kaizer Chiefs, waarvan Nike ook kledingsponsor is. Op de borst staan de logo's van de club en Nike. Het Amerikaanse sportmerk is van alle clubs in de Chinese competitie kledingsponsor. Boven het logo van de Chinese club prijkt een ster. Deze ster verwijst naar de gewonnen A3 Champions Cup, de Aziatische variant van de Champions League, in 2007. Shanghai Shenhua is in totaal drie keer kampioen van China geworden (1961, 1962 en 1995). Verder bevat het shirt aan de binnenkant en achterkant van de hals een rode taping. Het tenue wordt compleet gemaakt door een blauw voetbalbroekje met aan de zijkanten zigzagstrepen. De kousen van het tenue zijn ook blauw en bevatten op het midden een witte band met daarin een blauwe swoosh van Nike. Naar de achterkant van de kousen heeft de band een vervagend design.

Check hieronder nog een afbeelding van het nieuwe Shanghai Shenhua thuisshirt van 2019. Dit shirt wordt vanaf nu gedragen door sterren als Giovanni Moreno, Fredy Guarin, Obafemi Martins, Qin Sheng en nog meer sterspelers. Check ook de nieuwe voetbalshirts van clubs als Shanghai SIPG en Guangzhou Evergrande. 

Helaas is het lastig om voetbalshirts van Chinese Super League clubs in Europa te bestellen. Ben je op zoek naar deze tenues? Probeer het dan via deze website!