31 juli 2018

Kaizer Chiefs voetbalshirts 2018-2019

De nieuwe Kaizer Chiefs voetbalshirts van Nike zijn inmiddels ook gelanceerd. In deze shirts speelt de club de wedstrijden in de Zuid Afrikaanse Premier League en beker gedurende 2018-2019. De club van trainer Patrick Mabedi eindigde afgelopen seizoen als derde achter Mamelodi Sundowns en Orlando Pirates. Nike is ook dit seizoen weer verantwoordelijk voor het design van de nieuwe shirts. Beide partijen zijn al sinds 2016 aan elkaar verbonden. Check hieronder alles over het nieuwe thuisshirt en uitshirt van de club.

Kaizer Chiefs thuisshirt 2018-2019

Het nieuwe Kaizer Chiefs thuisshirt is ook dit seizoen weer overwegend geel/goud en wordt gekenmerkt door de diagonale strepen aan de zijkanten van het shirt. Deze lopen naar het midden van het shirt en hebben verschillende lengtes. De strepen zijn geïnspireerd door de strepen van de tooi van de indiaan uit het logo van de Zuid Afrikaanse club. Verder heeft het tenue alle kenmerken van het nieuwe Nike Vapor template. Het shirt bevat namelijk een diagonale hals, welke naar het midden recht loopt. De zijkanten en achterkant van de hals zijn zwart. Dit geldt ook voor de taping aan de binnenkant en achterkant van het shirt en voor de swoosh van Nike op de rechter borst. De linker borst bevat het logo van de Zuid Afrikaanse club uit Johannesburg en sponsor VODACOM staat op het midden van het voetbalshirt. Het thuistenue wordt compleet gemaakt door een goud voetbalbroekje en gouden kousen met een zwarte band.

Kaizer Chiefs uitshirt 2018-2019

Het Kaizer Chiefs uitshirt voor 2018-2019 heeft hetzelfde template als het thuisshirt. Dit shirt is echter overwegend paars met zwarte mouwen. De hals is wel overwegend goud. De logo's van Nike, de club en VODACOM staan op dezelfde plek als op het thuisshirt. Dit tenue wordt compleet gemaakt door een zwart voetbalbroekje en paarse kousen met een zwarte band.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de tenues waarin vanaf nu spelers als Tshabalala, Katsande, Paez en andere sterspelers schitteren.

Kaizer Chiefs voetbalshirt bestellen

Het nieuwe shirt van de Zuid Afrikaanse club kan je vanaf nu bestellen in de onderste winkels. De prijs van het shirt is voor volwassenen € 85,- en voor kinderen € 70,-. In deze webshop kan je het shirt ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Directe levering gegarandeerd!

Bestel je Kaizer Chiefs shirt in DEZE SHOP (inclusief goedkope t-shirts en hoodies)

of deze NIKE WINKEL!