Kaizer Chiefs voetbalshirt 50 jarig bestaan

Kaizer Chiefs en Nike hebben afgelopen week een nieuw 3e shirt gelanceerd. Dit tenue staat in het teken van het 50 jarig bestaan van de Zuid Afrikaanse club. De club werd in 1970 opgericht door de Zuid Afrikaan Kaizer Motaung, die terugkeerde uit de Verenigde Staten, waar hij bij Atlanta Chiefs speelde. De naam van Kaizer Chiefs is dan ook een combinatie van de voornaam van de oprichter en de Amerikaanse club, waarvoor hij speelde. In het nieuwe 3e tenue speelt Kaizer Chiefs een aantal uitwedstrijden in de Zuid Afrikaanse Premier Soccer League gedurende 2020. Sinds 2001 is Nike kledingsponsor van Kaizer Chiefs en ook dit jaar is het Amerikaanse sportmerk verantwoordelijk voor het design en de productie van het tenue van de ''Amakhosi.''

Khaizer Chiefs 3e tenue | een ode aan het 110 jarig bestaan

Het Kaizer Chiefs 3e voetbalshirt is geheel zwart met gouden details. Deze V-hals bevat een dunne, gouden lijn en ook de onderkant van de mouwen zijn uitgerust met een dunne, gouden lijnen. Alle logo's op het voetbalshirt zijn ook goud. Op de borst prijken de logo's van de club en Nike en op het midden van het tenue staat sponsor VODACOM. De linkermouw is uitgerust met het logo van subsponsor Holland. De binnenkant van de hals van het Kaizer Chiefs 3e shirt is uitgerust met een speciale graphic print. Hier staat het getal 50. In de 0 van het cijfer is het Kaizer Chiefs logo verwerkt met daaromheen het oprichtingsjaar (1970) en de huidige jaargang (2020). Dit logo kwamen we eerder al tegen in de andere Kaizer Chiefs voetbalshirts voor 2019-2020. Het tenue ter ere van het 50 jarig bestaan wordt compleet gemaakt door een zwart voetbalbroekje en zwarte kousen met gouden accenten.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van het tenue, dat vanaf nu gedragen wordt door spelers als Billiat, Burkovic, Mathoho, Manyama, Castro, Parker en nog meer spelers.

Khaizer Chiefs voetbalshirt bestellen

De nieuwe Khaizer Chiefs voetbalshirts voor 2020 kun je altijd bestellen in de onderstaande winkels. Dit tenue kun je alleen voor volwassenen bestellen, namelijk in de maten XS, S, M, L, XL en XXL. De prijs van het tenue is € 89,95. In deze winkels kun je het tenue van de Zuid-Afrikaanse club ook bedrukken met een eigen naam en nummer. Hiervoor wordt een speciale Anniversary printing gebruikt. Check ook goedkopere t-shirts in deze winkels. Directe levering!

Bestel je Kaizer Chiefs shirt in DEZE SHOP (inclusief goedkope t-shirts en hoodies + super vette bedrukking)

of deze NIKE WINKEL of deze SHOP!


Kaizer Chiefs voetbalshirt 50 jarig bestaan