28 juli 2016

Kaizer Chiefs voetbalshirts 2016-2017

De nieuwe Kaizer Chiefs shirts voor 2016-2017 zijn vandaag officieel bekend gemaakt door kledingsponsor Nike en de Zuid Afrikaanse voetbalclub. In 2016 hebben Nike en Kaizer Chiefs een nieuw langdurig contract getekend. Het nieuwe thuisshirt eert dan ook de langdurige samenwerking. In de voetbalshirts speelt Kaizer Chiefs de wedstrijden in de Zuid Afrikaanse Premier Soccer League gedurende het seizoen 2016-2017. Thuishaven van de club is het Soccer City Stadion in Johannesburg. Zeven wedstrijden voor het einde werden de Kaizer Chiefs in het seizoen 2015-2016 kampioen van de Premier Soccer League. In totaal is de club nu 12 keer kampioen geworden. Onder andere nieuwkomer Enocent Mkhabela zal in de nieuwe shirts spelen. Het nieuwe tenue luidt een nieuw tijdperk in voor Kaizer Chiefs, die onlangs een groot aantal jonge spelers hebben gecontracteerd. De club zet zich volledig in voor de toekomst van het voetbal in Zuid Afrika!

Kaizer Chiefs thuis shirt en tenue 2016-2017

Het nieuwe Kaizer Chiefs thuisshirt voor 2016-2017 is compleet goud van kleur met enkele zwart details. Het design van dit Kaizer Chiefs thuisshirt eert de 15 jarige samenwerking tussen de club en kledingsponsor Nike. Het gouden shirt is voorzien van een dikke zwarte streep aan de zijkanten. Ook op het gouden broekje loopt deze streep door. Ook de v-hals is voor de helft voorzien van een zwarte kleur. De achterkant is zwart en de voorkant van de hals is goud. Op de borst prijken de logo's van de club en Nike, terwijl op het midden van het shirt hoofdsponsor VODAFONE staat. Het shirt is voorzien van de nieuwste Nike innovaties in materiaal, performance technology, vochtregulatie en duurzaamheid van het milieu. Het Kaizer Chiefs tenue 2016-2017 wordt compleet gemaakt met een gouden voetbalbroekje en sokken. Op het broekje zijn de zijkanten afgewerkt met een zwarte baan, dit zodat het broekje en het shirt in elkaar overlopen. De gouden sokken hebben een zwart lineair patroon op de kuit. Kaizer Chiefs zal dit tenue voor het eerst dragen tegen Orlando Pirates in de Carling Black Label Cup op 30 juli.

Kaizer Chiefs uit shirt en tenue 2016-2017

Het nieuwe Kaizer Chiefs uitshirt voor 2016-2017 is geïnspireerd door de shirts van 2001. In 2001 was Nike voor het eerst kledingsponsor van de Zuid Afrikaanse club. Het nieuwe shirt heeft het zogenaamde half-om-half design en bevat twee verticale vlakken. Beide vlakken bevatten flitsende gouden en zwarte horizontale strepen. De rechterkant is overwegend zwart, terwijl de linkerkant overwegend goud is. De mouwen zijn zwart. Verder is het shirt uitgerust met een v-hals met aan de achterkant een gouden band. De achterkant van het shirt is overwegend zwart. De logo's van de club, Nike en Vodacom staan op dezelfde plek als op het thuisshirt. 

#KCBrilliance #SparkBrilliance #NikeFootball

De nieuwe Kaizer Chiefs voetbalshirts voor 2016-2017 kan je kopen in de online shop van Subside Sports!

of in deze STORE!

Kaizer -chiefs -thuisshirt -2016-2017

Kaizer -chiefs -uitshirt -2016-2017