Kaizer Chiefs voetbalshirts 2019-2020

Kaizer Chiefs bestaat dit jaar 50 jaar! De club werd op 7 januari 1970 opgericht dor Kaizer Motaung, die terug keerde uit de Verenigde Staten. Daar speelde de Zuid Afrikaanse voetballer bij Atlanta Chiefs. De naam van de club is een combinatie van de naam van de oprichter en zijn voormalige club. Momenteel is de club uit Johannesburg één van de populairste clubs in Zuid-Afrika. De nieuwe tenues van de ‘’Glamour Boys’’ zijn een ode aan het vijftig jarig bestaan van de club. In deze nieuwe voetbalshirt speelt Kaizer Chiefs de wedstrijden in de Zuid Afrikaanse Premier Soccer League en beker gedurende 2019-2020.

Kaizer Chiefs thuis shirt en tenue ter ere van 50 jarig bestaan

Het nieuwe Kaizer Chiefs thuisshirt voor 2019-2020 bevat een betoverende all-over print over de body van het shirt. Deze print bestaat uit zwarte en gele golven, welke de tooi van de indiaan uit het logo van de club symboliseren. De binnenkant van de hals is uitgerust met een print van het getal 50 met daarin ook de jaartallen 1970 en 2020. Verder heeft het thuisshirt alle kenmerken van het Vapor template. De binnenkant en achterkant van de hals zijn uitgerust met een zwarte taping. In deze taping is op de achterkant van het tenue het logo van de club verwerkt. De achterkant van het tenue bevat aan de onderkant ook de zwarte en gele golven. De mouwen van het Kaizer Chiefs thuisshirt zijn zwart met aan de onderkant een gele band. Op de borst prijken de logo’s van Nike en de club en op het midden van het tenue staat sponsor VODACOM. Het Kaizer Chiefs thuistenue wordt compleet gemaakt door een zwart broekje en gele kousen met een zwarte band.

Kaizer Chiefs uitshirt 2019-2020

Het Kaizer Chiefs uitshirt voor 2019-2020 is overwegend wit en bevat zwart en gele golven over de mouwen. De mouwen worden afgesloten door een zwarte band. Ook dit tenue is uitgerust met een Vapor hals. Deze combinatie van een diagonale en rechte hals is zwart. Ook dit shirt bevat aan de achterkant de print van zwarte en gele golven. De logo’s van de club, Nike en de hoofdsponsor staan op dezelfde plek als op het thuistenue. Hetzelfde geldt voor de details aan de achterkant van de hals en binnenkant van de hals. Het uittenue van Kaizer Chiefs wordt compleet gemaakt door een wit broekje en witte kousen met zwarte en gele accenten. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Kaizer Chiefs tenues, die vanaf nu gedragen worden door spelers als Billiat, Kambole, Manyama, Parker en nog meer sterspelers.

Kaizer Chiefs voetbalshirts 2019-2020 bestellen

Het nieuwe thuisshirt en uitshirt van de Zuid Afrikaanse club kan je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. De prijs van het shirt is voor volwassenen € 85,- en voor kinderen € 70,-. In deze webshop kan je het shirt ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Directe levering gegarandeerd!

Bestel je Kaizer Chiefs shirt in DEZE SHOP (inclusief goedkope t-shirts en hoodies + super vette bedrukking)

of deze NIKE WINKEL of deze SHOP!

Kaizer Chiefs uitshirt 2019-2020