31 december 2017

Shanghai Shenhua thuisshirt 2018

Het nieuwe thuisshirt van de Chinese club Shanghai Shenhua Greenland is deze week officieel gepresenteerd door Nike en de in 1993 opgerichte club. Dit betekent dat sterren als Carlos Tevez, Demba Ba en Fredy Guarin vanaf nu de Chinese Super League wedstrijden in het Honkou Football Stadium in dit nieuwe shirt gaan spelen. Afgelopen seizoen eindigde Shanhai Shenhua op een elfde plek in de competitie en ook dit jaar is Nike weer verantwoordelijk voor het design van het shirt van de club. Het merk is namelijk van alle clubs in de competitie kledingsponsor. Check hieronder de details van het nieuwe shirt!

Het nieuwe Shanghai Shenhua voetbalshirt voor 2018 is gebaseerd op het Nike Vapor template. Dit betekent dat het voetbalshirt verticale banen bevat. In drie van deze verticale banen bevinden zich diagonale strepen. Aan de onderkant van deze banen vervagen de diagonale strepen. Verder is het shirt geheel blauw. Ook de rode accenten uit de clubkleuren van ‘’The Flower of Shanghai’’ komen terug in het shirt. Het thuisshirt is namelijk uitgerust met een rode v-hals en de zijkanten van het shirt bevatten een rode strip. Deze strip zet uit wanneer de spelers in beweging zijn en zorgt ook voor ventilatie. Op de borst van het voetbalshirt staan de logo’s van de club en Nike. Aan de binnenkant van de kraag is de leus van de club verwerkt en verder bevat het shirt aan de achterkant ook verticale banen. Het tenue wordt compleet gemaakt door een blauw broekje met aan de zijkanten een rode strip. De kousen van het tenue zijn ook blauw/rood.

Zoals alle Nike tenues zijn ook de tenues van Shanghai Shenhua Greenland uitgerust met de Nike Dri Fit technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Check hieronder nog twee afbeeldingen van het shirt!

Het nieuwe shirt van de Chinese club kan je vooralsnog niet kopen! Check in deze shop wel meer voetbalshirts van het seizoen 2018-2019!