12 februari 2020

Shanghai Greenland Shenhua thuisshirt 2020

De Chinese voetbalclub Shanghai Shenhua heeft in samenwerking met kledingsponsor Nike het nieuwe voetbalshirt voor 2020-2021 utigebracht. In dit tenue speelt de club uit Shanghai de Chinese Super League thuiswedstrijden gedurende 2020 in het Honkou Stadion. De club van trainer Choi Kang-hee eindigde afgelopen seizoen op een teleurstellende dertiende plaats in de Chinese competitie. Zoals van alle clubs in de Chinese Super League is Nike kledingsponsor van de club en is het dus ook verantwoordelijk voor het design van het nieuwe tenue.

Shanghai Greenland Shenhua thuis shirt en tenue 2020

Het Shanghai Greenland Shenhua Nike thuisshirt 2020 heeft een klassiek design. Dit komt met name door de gevouwen kraag en het v-design onder de hals. Het thuisshirt is overwegend blauw en bevat dus een gevouwen kraag in het wit met een rode rand. Onder de hals bevindt zich een witte driehoek. Verder bevat het tenue een wit/rode band aan de onderkant van de mouwen. De rechterborst bevat de swoosh van Nike en de andere borst is uitgerust met het embleem van de in 1993 opgerichte club. Sponsor Greenland prijkt op het midden van het tenue. De achterkant van het tenue bevat in de nek nog een taping in de clubkleuren van Shanghai Shenhua. De taping in de nek is namelijk rood/wit/blauw. Verder is aan de binnenkant van de hals de naam van de club verwerkt. In tegenstelling tot andere seizoenen heeft het tenue van Shanghai Shenhua dit jaar geen watermerk op de body van het voetbalshirt.

Het Shanghai Shenhua thuistenue wordt dit jaar compleet gemaakt door een blauw voetbalbroekje met rode en witte accenten. Dit zijn ook de kleuren van de kousen van het tenue. Deze voetbalshirts zijn door Nike uitgerust met de Nike Dri Fit technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe tenues, die vanaf nu gedragen worden door spelers als Giovanni Moreno, Martins, Guarin, Sheng, El Shaarawy en nog meer sterspelers. Check bovendien het nieuwe Shanghai Shenhua uitshirt. 

Shanghai Shenhua voetbalshirt bestellen

Het nieuwe Shanghai Shenhua voetbalshirt voor 2020 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. De prijs van het tenue is € 89,95 en is beschikbaar in de volgende maten: S, M, L, XL en XXL. Inclusief de mogelijkheid tot bedrukking!

Bestel je Shanghai Shenhua tenue altijd in de Nike SHOP

of deze SHOP! (inclusief goedkope t-shirts en hoodies)