Shanghai Shenhua voetbalshirts 2021

De Chinese club Shanghai Shenhua en kledingsponsor Nike hebben deze week het nieuwe Shanghai Shenhua thuisshirt 2021 officieel gereleased. In dit nieuwe voetbalshirt speelt de club uit Shanghai de Chinese Super League en bekerwedstrijden in het Honkou Voetbalstadion. Ook dit jaar is Nike weer verantwoordelijk voor het design van de nieuwe tenues van de club. Het Amerikaanse sportmerk verzorgt namelijk de tenues van alle clubs uit de hoogste divisie van China.

Shanghai Shenhua thuisshirt 2021

Het Shanghai Shenhua thuisshirt 2021 is dit jaar geheel blauw en wordt gekenmerkt door de all-over print van kleine driehoekjes. Deze driehoeken verwijzen naar de verschillende vormen uit het logo van de club. Een ander kenmerk van het nieuwe thuistenue van ''The Flower of Shanghai'' is de diagonale rode band. Deze band loopt van de linker schouder naar de rechter onderkant van het voetbalshirt en is ook weer geïnspireerd door de diagonale rode banen uit het clublogo van de Chinese voetbalclub. Het thuisshirt is verder uitgerust met een ronde hals met aan de achterkant een v-opening. In de hals is de naam van de club verwerkt in de Chinese taal. Op de rechterborst prijkt de swoosh van Nike in het wit en de andere borst bevat de officiële badge van de club. Dit betreft overigens nog wel het oude Shanghai Shenhua logo. Vanaf dit seizoen mogen Chinese clubs de naam van de sponsor niet meer verwerken in het clublogo of de naam van de club. Dit heeft als gevolg dat de naam van sponsor ''Greenland'' zowel uit het logo van de club als de naam van de club moet worden verwijderd. Uiteraard mag het logo van de sponsor nog wel op het midden van het tenue staat. Het logo van sponsor GREENLAND prijkt op het midden van het tenue in het wit. Het nieuwe Shanghai Shenhua thuistenue 2021 wordt compleet gemaakt door een blauw voetbalbroekje met rode accenten. Ook de kousen hebben deze kleurencombinatie en beide onderdelen hebben ook uitingen van de club en Nike. Zoals alle Nike tenues zijn ook de Shanghai Shenhua voetbalshirts uitgerust met de Nike Dri Fit technologie, welke zorgt voor de perfecte ventilatie en verkoeling, zodat de spelers optimaal kunnen presteren.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe tenues, die vanaf nu gedragen worden door spelers als Guarin, Moreno, Bolanos, Obafemi Martins, Sheng, Nbia en nog meer spelers.

Shanghai Shenhua voetbalshirt bestellen

De nieuwe Shanghai Shenhua FC voetbalshirts 2021 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. Deze voetbalshirts zijn alleen voor volwassenen (maten S, M, L, XL en XXL) beschikbaar en hebben een prijs van € 89,95. Deze tenues kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels, waar je deze ook kunt laten bedrukken met een eigen naam en nummer! 

Bestel je Shanghai Shenhua tenue altijd in de Nike SHOP

of deze SHOP! (inclusief goedkope t-shirts en hoodies)

Shanghai Shenhua thuisshirt 2021