23 januari 2017

Shanghai Greenland Shenhua voetbalshirt 2017-2018

Shanghai Shenhua, de nieuwbakken club van Carlos Tevez, heeft de nieuwe voetbalshirts voor 2017-2018 gelanceerd in samenwerking met Nike. In deze nieuwe shirts speelt de Chinese club de wedstrijden in de Chinese Super League gedurende het komende seizoen. Vooralsnog heeft de de Chinese club alleen het thuisshirt gelanceerd. We bespreken het shirt dat gedragen wordt in de thuiswedstrijden in het Honkou Football Stadium, hieronder.

Shanghai Greenland Shenhua thuis shirt en tenue 2017-2018

Het nieuwe Shanhai Shenhua shirt voor 2017 is geheel in stijl van de clubkleuren van de club en is helder blauw. Verder wordt het shirt gekenmerkt door twee verticale banen over het shirt, welke dunne pinstripes bevatten in het blauw. Ook de rode accenten uit de clubkleuren van Shanghai Shenhua komen terug in het shirt. Zo bevat de achterkant van de v-hals een rode band en is ook de swoosh van Nike op de rechter borst rood. Verder bevatten de zijkanten van het shirt een blauwe strip. Deze strip zorgt voor ventilatie en zet uit wanneer de spelers in beweging zijn. Op de rechter mouw bevindt zich de officiƫle badge van de Chinese Super League en de linker borst is uitgerust met het logo van de club uit Shanghai. Boven het logo van de club prijkt een gouden ster, welke verwijst naar het winnen van de A3 Champions Cup in 2003. Dit is een toernooi waaraan jaarlijks kampioenen van Japan, Zuid Korea en China mee doen. Hoofdsponsor Greenland Group versiert het midden van het thuisshirt van Shanghai Greenland Shenhua. Het nieuwe tenue van de Chinese club wordt gecompleteerd door een blauw voetbalbroekje en blauwe kousen met rode details. Check hieronder de foto's van de shirts waarin vanaf nu sterren als Tevez en Obafemi Martins vanaf nu schitteren.

De nieuwe Shanghai Shenhua tenues zijn uitgerust met de Nike Dri Fit technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren.

Helaas zijn de nieuwe voetbalshirts van Shanghai Shenhua momenteel nog nergens te koop. Check andere shirts van 2017-2018 in deze officiƫle SHOP!

Shanhai -shenhua -voetbalshirt -2017-2018

Shanhai -shenhua -shirt -2017