29 februari 2016

Shanghai Shenhua thuisshirt 2016-2017

Het nieuwe voetbalshirt van de Chinese club Shanghai Shenhua is officieel gelanceerd. In dit nieuwe voetbalshirt speelt de club de thuiswedstrijden in de Chinese Super League gedurende 2016-2017. Nike is kledingsponsor van de club uit Shanghai, die haar thuiswedstrijden speelt in het Honkou Football Stadion.

Het nieuwe thuisshirt van Shanghai Shenhua  is geheel in stijl van de clubkleuren van de club: blauw/rood/wit. Het voetbalshirt is overwegend blauw met een klassieke polo kraag met een subtiele witte lijn. De rode kleur komt terug in de bies aan de onderkant van de rechter mouw. De witte lijn komt terug in de bies aan de onderkant van de linker mouw. De strip aan beide zijkanten van het voetbalshirt zijn ook rood en wit. De linker borst is uitgerust met het embleem van de club. Boven het logo staat een gouden ster. Deze gouden ster verwijst naar het kampioenschap van de club in 1995. Dit was het eerste jaar van de Chinese Super League. Het nieuwe tenue van Shanghai Shenhua wordt gecompleteerd door een blauw short en blauwe kousen. Beide items van het tenue bevatten zowel rode als witte details. Check hieronder de foto's van de nieuwe Shanghai Shenhua tenues voor 2016-2017. Hierin schitteren sterren als Ba en Martins!

Het nieuwe voetbalshirt van Shanghai Shenhua kan je vooralsnog nergens in Europa kopen. Vanaf april 2016 kan je de nieuwe voetbalshirts van de Chinese club, evenals andere voetbalshirts van Chinese clubs kopen in de online shop van Subside Sports. Inclusief de mogelijkheid tot bedrukking!

Shanghai -shenhua -thuis -shirt -2016-2017

Shanghai -shenhua -voetbalshirt -2016