18 juli 2017

Bayer Leverkusen thuisshirt 2017-2018

Gisteren om precies 19.04 uur lokale tijd, werd het nieuwe Bayer 04 Leverkusen thuisshirt voor het seizoen 2017-2018 bekend gemaakt door de Duitse club en kledingsponsor JAKO. 19.04 is niet zomaar een gekozen tijdstip, maar 1904 is ook het oprichtingsjaar van de Bundesliga club. Voor JAKO is dit het tweede seizoen dat ze verantwoordelijk zijn voor de tenues van de Duitse club. Dit shirt zal door de spelers van Leverkusen gedragen worden tijdens de thuiswedstrijden in de BayArena. Het afgelopen seizoen eindigde Bayer Leverkusen op een twaalfde positie en hierdoor speelt de club ook komend seizoen op het hoogste Duitse niveau. Onder andere Javier Hernandez, Julian Brandt en Kevin Kampl zullen te bewonderen zijn in dit nieuwe trikot! Check hieronder het design van het thuisshirt. Ook zullen we kort het uitshirt en het 3e shirt bespreken. Deze shirts zijn namelijk overgenomen van vorig seizoen.

Bayer 04 Leverkusen thuisshirt 2017-2018

Het Bayer Leverkusen thuisshirt voor het seizoen 2017-2018 is overwegend zwart en bevat rode details. Deze details zijn terug te vinden aan de linkerkant van het shirt. Vanaf de onderkant van de oksel lopen dunne rode diagonale strepen naar beneden. Ook bevat het shirt een rood driehoekje bij de hals. Verder is het Leverkusen thuisshirt voorzien van een polokraag en de schouders zijn voorzien van de trademark stippen van Jako. De naam Jako is ook op de rechterborst aangebracht, terwijl de linkerborst is voorzien van het logo van Bayer 04 Leverkusen. Net als op de uitshirts van vorig seizoen staat de naam van hoofdsponsor Barmenia Versicherungen midden op het shirt vermeld. Het thuisshirt was vorig jaar namelijk versiert met de naam LG. Het Bayer Leverkusen thuistenue voor 2017-2018 wordt compleet gemaakt met een zwart voetbalbroekje en zwarte kousen. Het broekje bevat de logo's van Jako en dat van de club. De kousen zijn op de voorkant voorzien met B04 en de achterkant met de naam Jako.

Bayer 04 Leverkusen uitshirt 2017-2018

Het Bayer Leverkusen uitshirt voor komend seizoen is hetzelfde als het uitshirt van vorig seizoen. Het uitshirt is overwegend rood en bevat een zwarte diagonale baan. Deze diagonale baan bestaat uit kleine zwarte en grijze strepen. Ook staat er op dit shirt de naam van hoofdsponsor Barmenia Versicherungen. Het uitshirt bevat een ronde hals en zwarte biesjes. Klik hier voor meer informatie over het Bayer Leverkusen uittenue 2017-2018.

Bayer 04 Leverkusen 3e shirt 2017-2018

Ook het Bayer Leverkusen 3e shirt komt ook overwaaien van vorig seizoen. Het 3e shirt is geheel wit en wordt gekenmerkt door dunnen zwarte en rode horizontale strepen. Verder bevat het shirt een ronde hals en staat de naam van hoofdsponsor Barmenia Versicherungen midden op het shirt. Hierboven is een brede rood/zwarte baan aangebracht. Op deze baan staan de namen van kledingsponsor Jako en dat van de Duitse club. Klik hier voor meer informatie over het Bayer Leverkusen 3e tenue 2017-2018.

Bayer Leverkusen voetbalshirts kopen

De nieuwe Bayer Leverkusen shirts voor 2017-2018 kan je vanaf nu kopen in de onderstaande online winkel. De prijs van het shirt is voor volwassenen € 79,95 en voor kinderen € 59,95. In deze shop kan je het nieuwe shirt van Leverkusen laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Hiervoor gebruiken ze de Fan Style bedrukking. Deze is in kleur, font en stijl hetzelfde, alleen bevat het cijfer niet het officiële Bayer Leverkusen logo. Directe levering!

Koop de nieuwe Bayer 04 Leverkusen voetbalshirts in deze WINKEL