Bayer Leverkusen uitshirt 2020-2021

Bayer Leverkusen en kledingsponsor JAKO hebben afgelopen week ook het nieuwe Bayer Leverkusen uitshirt 2020-2021 officieel gelanceerd. In dit nieuwe tenue speelt het team van trainer Peter Bosz de Bundesliga, DFB Pokal en Europa League uitwedstrijden tijdens 2020-2021. Het nieuwe uitshirt van de in 1904 opgerichte voetbalclub is dit seizoen een eerbetoon aan het clublogo.

Bayer Leverkusen uit shirt en tenue 2020-2021

Het Bayer Leverkusen uitshirt is dan ook geheel in stijl van de kleuren van het embleem van de Duitse club, die afgelopen seizoen als vijfde eindigde in de Bundesliga. Het voetbalshirt is rood met gele accenten. De gele accenten komen terug in de zijkanten en achterkant van de ronde hals en in de band aan de onderkant van de mouwen. Verder bevat het tenue een design van dunne, verticale banen, verdeeld in verschillende vlakken. De logo's staan op de gebruikelijke plekken. De rechterborst bevat het logo van JAKO en de linkerborst het logo van de club. Hoofdsponsor BARMENIA prijkt weer op het midden van de tenues in het wit. Verder is de binnenkant van de hals nog uitgerust met de naam van de club; BAYER 04. De achterkant van het tenue bevat in de nek de bijnaam van de voetbalclub: WERKSELF. Het tenue wordt compleet gemaakt door een geheel rood voetbalbroekje met daarop ook de logo's van de club en JAKO. De kousen zijn rood met aan de bovenkant een witte band, waarin de naam van de club en kledingsponsor JAKO verwerkt zijn. Het Duitse sportmerk is sinds 2016 kledingsponsor van de Duitse club en beide partijen hebben nog een contract tot 2022.

Zoals alle tenues van JAKO zijn de Leverkusen tenues ook dit seizoen uitgerust met de JAKO Keep Dry technologie, welke zorgt voor de perfecte ventilatie en afvoer van vocht en zweet. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de Leverkusen uitshirts, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Paulinho, Wirtz, Bailey, Aranguiz, Diaby, Volland, Palacios, Tapsoba en andere spelers. Check ook het Bayer Leverkusen thuisshirt 2020-2021

Bayer Leverkusen uitshirt bestellen

Het nieuwe Bayer Leverkusen uitshirt 2020-2021 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. Voor volwassenen is het tenue € 79,95 en voor kinderen € 69,95. In deze winkels kun je het voetbalshirt van Leverkusen ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Directe levering!

Bestel je Bayer 04 tenue altijd in deze Bayer Leverkusen fanshop