Bayer Leverkusen 04 voetbalshirts 2022-2023

Bayer 04 Leverkusen en kledingsponsor Castore Sportswear hebben de nieuwe Bayer Leverkusen 04 voetbalshirts 2022-2023 gepresenteerd. In deze tenues speelt de Duitse voetbalclub de Bundesliga DFB Pokal en Champions League wedstrijden tijdens het seizoen 2022-2023. Bayer Leverkusen eindigde vorig seizoen op de de derde plek in de Bundesliga. Vanaf dit seizoen is Castore Sportswear de kledingsponsor van Bayer Leverkusen. Het Britse sportmerk volgt JAKO op als kledingsponsor. Castore en Leverkusen sloten onlangs een samenwerkingsverband voor meerdere seizoenen.

Bayer Leverkusen thuisshirt 2022-2023

Het Bayer Leverkusen 04 thuisshirt 2022-2023 is overwegend rood en bevat een design van dunne zigzag strepen in een andere tint rood. Dit zigzag design symboliseert de geluidsgolven van het geluid van de supporters in de BayArena, het stadion van de Duitse voetbalclub. Verder is het nieuwe Bayer Leverkusen thuistenue afgewerkt met zwarte en witte accenten. De v-hals is zwart/wit en hetzelfde geldt voor de band aan de onderkant van de mouwen. De rechterborst bevat het logo van Castore en de linkerborst de badge van de Duitse club. Het logo van Castore staat ook op beide mouwen en in een taping aan de binnenzijde van het voetbalshirt. Hoofdsponsor Barmenia versiert ook dit seizoen het midden van de Bayer Leverkusen voetbalshirts. Het tenue bevat ook nog een aantal details. In de nek op de achterzijde van het tenue staat de bijnaam van de club: WERKSELF. De binnenkant van de onderzijde van het tenue is uitgerust met het motto van Castore: ''Better Never Stops''. Het Bayer Leverkusen thuistenue 2022-2023 wordt compleet gemaakt door een zwart voetbalbroekje, waarop ook de logo's van de club en Castore staan. De kousen zijn rood en bevatten op het midden de initialen van de club: B04.

Bayer Leverkusen uitshirts 2022-2023

Het Bayer Leverkusen uitshirt 2022-2023 is zwart met een all-over print van diagonale blokken in het grijs en zwart. Dit design is geïnspireerd door de wapperende vlaggen van de Nordkurve, de fanatieke supportersaanhang van Bayer Leverkusen. Het uitshirt bevat een overlappende v-hals met een subtiele rode lijn. Dit design komt ook weer terug in de band aan de onderkant van de mouwen. Alle logo's en details zijn hetzelfde als op het thuistenue en staan ook op dezelfde plek. Het logo van Bayer 04 Leverkusen op de rechterborst betreft een monochroom logo. Dit logo heeft niet de gebruikelijke kleuren, maar is in stijl van de kleuren van het uitshirt: zwart/wit. Het uittenue wordt compleet gemaakt door een zwart voetbalbroekje en zwarte kousen met rode accenten. In sommige uitwedstrijden draagt Bayer Leverkusen een wit uitshirt. Dit betreft het Bayer 04 Leverkusen 3e voetbalshirt. Dit tenue bevat zowel zwarte als rode accenten. De v-hals bevat deze kleuren en de clubkleuren zijn ook weer te vinden in de band aan de onderkant van de mouwen. Dit tenue wordt gecompleteerd door een wit voetbalbroekje en witte kousen.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de Bayer Leverkusen voetbalshirts, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Azmoun, Schick, Wirtz, Hincapié, Diaby, Paulinho en nog meer spelers.

Bayer Leverkusen voetbalshirt bestellen

De Castore Bayer Leverkusen voetbalshirts 2022-2023 kun je vooralsnog alleen bestellen in de officiële clubshop van de Duitse voetbalclub. Ben je op zoek naar andere Bayer Leverkusen tenues? Check het in deze winkel!

Bayer Leverkusen thuisshirt 2022-2023

Bayer Leverkusen thuisshirt 2022-2023

Bayer 04 Leverkusen uitshirts 2022-2023