Bayer Leverkusen lanceert speciaal familie voetbalshirt

Het gaat Bayer Leverkusen momenteel voor de wind! Alles wat de club aanraakt verandert in goud! De club bezet momenteel trots de eerste plek in de Bundesliga en is nog ongeslagen. Nooit eerder werd ‘’Die Werkself’’ kampioen van Duitsland! Omdat in goede tijden voetbalshirts altijd populair zijn, heeft de club in samenwerking met kledingsponsor Castore een speciaal voetbalshirt gelanceerd. Het voetbalshirt is een aanvulling op de bestaande Bayer Leverkusen voetbalshirts 2023-2024 en heeft als titel ‘’Family’’ voetbalshirt.

Het Bayer Leverkusen 04 family voetbalshirt 2024 is een eerbetoon aan alle sportverenigingen in de stad Leverkusen. bevat een all-over print van de straten van de stad. Het voetbalshirt is donkerblauw en de kaart op het voetbalshirt bevat lichtblauwe lijnen. Ook alle details op het tenue zijn lichtblauw. De ronde hals bevat een lichtblauwe lijn en hetzelfde geldt voor de band aan de onderkant van de mouwen. Op de linkerborst prijkt het Bayer Leverkusen logo en op het midden van het voetbalshirt staat het logo van sponsor Bayer AG. De mouwen zijn uitgerust met het logo van Castore en bevat de tekst: Bayer Sports Family.

Het voetbalshirt wordt door de spelers gedragen tijdens zogenaamde familiedag op 23 februari, wanneer de club het opneemt tegen FSV Mainz. Het voetbalshirt is in een gelimiteerde oplage beschikbaar en heeft een prijs van € 84,90. Dit voetbalshirt is alleen beschikbaar in de officiële clubshop van de Duitse voetbalclub. Ben je op zoek naar andere Bayer Leverkusen voetbalshirts? Check het dan in de onderstaande winkels!

Bayer Leverkusen lanceert speciaal familie voetbalshirt