Bayer Leverkusen derde wedstrijdshirt 2021-2022

Bayer Leverkusen heeft deze week haar nieuwe derde wedstrijdshirt voor het seizoen 2021-2022 officieel gelanceerd. Dit is gedaan in samenwerking met de kledingsponsor Jako. Het Duitse sportmerk heeft vervuld deze functie al sinds 2016. Het contract tussen beide partijen loopt in ieder geval nog tot de zomer van 2022. Het nieuwe derde wedstrijdshirt wordt door de selectie van trainer Hannes Wolf gedragen in de Bundesliga, DFB Pokal en de Europa League gedurende het seizoen 2021-2022. Ben je nieuwsgierig naar het nieuwe derde wedstrijdshirt van Bayer Leverkusen? Check de details hieronder!

Bayer Leverkusen derde wedstrijdshirt 2021-2022

Het nieuwe derde wedstrijdshirt van Bayer Leverkusen is gebaseerd op hetzelfde template als het thuis- en uitshirt van de Duitse club. Het nieuwe tenue van de Duitsers wordt gekenmerkt door de kleur blauw, met groene details. Over de body van het shirt lopen verticale banen in twee verschillende tinten blauw. De tinten blauwen komen ook terug op de mouwen van het shirt. Die biesjes van de mouwen zijn groen van kleur. Deze groene kleur komt ook terug rond de moderne kraag van het shirt. Sponsoruitingen van Jako komen terug op de schouders van het shirt en op de rechterborst. Jako staat hier in het wit geschreven. De mononchrome clubbadge van Bayer Leverkusen staat op de linkerborst. Monochroom betekent dat het logo is aangepast aan de kleuren van de het shirt. Het logo van Bayer Leverkusen is dus blauw met wit. De naam van de hoofdsponsor heeft een centrale plek op het shirt. Barmenia staat in witte letters op het shirt. Op de rechtermouw Op de achterkant van het shirt, in de kraag, staat de bijnaam van de club geschreven: Werks11. Het nieuwe derde wedstrijdtenue van Bayer Leverkusen wordt gecompleteerd door een blauwe voetbalbroek en blauwe kousen. Ook hierop zijn de uitingen van kledingsponsor Jako, en club terug te vinden. Check hieronder nog meer foto’s van de het nieuwe derde wedstrijdtenue, dat vanaf nu gedragen gaat worden door spelers als: Sinkgraven, Bakker, Frimpong, Fosu Mensah, Schick, Paulinho, Palacios, en alle andere sterren.

Bayer Leverkusen voetbalshirts bestellen

Het nieuwe JAKO Bayer Leverkusen derde wedstrijdshirt voor het seizoen 2021-2022 is vanaf deze maand te bestellen in de onderstaande webshop. Voor volwassenen heeft het shirt een prijs van €79,95 en voor kinderen € 69,95. In de onderstaande winkel is het ook mogelijk om het shirt te laten bedrukken met je naam en rugnummer. Directe levering gegarandeerd!

Scoor je Bayer Leverkusen voetbalshirt in DEZE Bayer Fanshop