Bayer Leverkusen voetbalshirts 2023-2024

Bayer Leverkusen en kledingsponsor Castore hebben de Bayer Leverkusen voetbalshirts 2023-2024 gepresenteerd! In deze voetbalshirts speelt de club van trainer Xabi Alonso de Bundesliga, DFB Pokal en Europa League wedstrijden tijdens het seizoen 2023-2024. Vorig seizoen eindigde Leverkusen op de zesde plek in de Duitse competitie. Ook dit seizoen is Castore weer de producent van de Bayer Leverkusen voetbalshirts. Het Britse sportmerk heeft sinds vorig seizoen een overeenkomst met de ''Werkself''. Barmenia Versicherungen is sinds het seizoen 2016-2017 shirtsponsor.

Bayer Leverkusen thuisshirt 2023-2024

Het Bayer Leverkusen thuisshirt 2023-2024 heeft een opvallend design en dat heeft alles te maken met het grote, rode kruis op de voorkant van het voetbalshirt. Dit kruis symboliseert de sterke verbintenis met de roots van de club en de stad. Zowel de club als de stad vinden hun oorsprong in de Bayer-fabriek. Het logo van deze fabriek werd gekenmerkt door een cirkel met daarin zowel horizontaal als verticaal de tekst BAYER. Dit gedeelte vormde een kruis. Het Bayer Leverkusen 04 thuisshirt is verder volledig zwart en bevat een ronde hals met een dunne, grijze lijn. Dit design komt ook weer terug in de band aan de onderkant van de mouwen. De grijze tint is ook weer geïnspireerd door de kleur van het logo van de Bayer-fabriek. Alle logo's staan op de gebruikelijke plekken. De rechterborst bevat het logo van Castore, terwijl de linkerborst het clublogo bevat. Beide logo's zijn rood. Het logo van hoofdsponsor Barmenia prijkt in het wit op het midden van de voetbalshirts en de linkermouw bevat het logo van Trive. In de nek op de achterzijde van het voetbalshirt staat ook dit jaar weer het motto van de club: Werkself. Het Bayer 04 Leverkusen thuistenue 2023-2024 wordt compleet gemaakt door een zwart voetbalbroekje met aan de onderkant een zilveren lijn. Ook de logo's op het voetbalbroekje zijn rood. De kousen van het thuistenue zijn ook zwart.

Bayer Leverkusen uitshirt 2023-2024

Het Bayer Leverkusen uitshirt 2023-2024 is wit en wordt gekenmerkt door de diagonale baan van de linker schouder naar de rechter onderkant. Deze band is verdeeld in rechthoeken in de clubkleuren van Bayer Leverkusen: rood en zwart. Deze kleurencombinatie komt ook terug in de V-hals en de band aan de onderkant van de mouwen. Alle logo's op het uitshirt zijn zwart en staan op dezelfde plek als op het thuisshirt. Ook op dit voetbalshirt staat de bijnaam van de club in de nek op de achterzijde: Werkself. Het Bayer Leverkusen uittenue 2023-2024 wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje met zwarte details. Dit is ook de kleurencombinatie van de sokken.

Bayer Leverkusen 3e voetbalshirt 2023-2024

Het Bayer Leverkusen 3e voetbalshirt 2023-2024 is lichtblauw en bevat een speciaal ''marmer'' patroon als all-over print op het voetbalshirt. Dit patroon concentreert zich vooral op de borst van het voetbalshirt en is geïnspireerd door de verschillende rivieren die stad Leverkusen doorkruisen: Wupper, Dhünn en de Rijn. Alle details op het voetbalshirt zijn donkerblauw en wit. De ronde hals is donkerblauw met een subtiele witte lijn en dit design komt ook terug in de band aan de onderkant van de mouwen. Alle logo's op het Bayer Leverkusen 3e voetbalshirt zijn ook wit. Dit betekent dat het Bayer Leverkusen logo een monochroom logo betreft. Dit logo heeft niet de gebruikelijke kleuren, maar is in stijl van de kleuren van het voetbalshirt: lichtblauw/wit. In de nek op de achterzijde van het 3e voetbalshirt prijkt ook weer de bijnaam van de club in het wit: WERKSELF. Dit tenue wordt compleet gemaakt door een donkerblauw voetbalbroekje met aan de zijkanten een lichtblauwe band. De sokken zijn lichtblauw.

Extra informatie

  • Materiaal: 100% polyester
  • Technologie: De Castore Sportswear tenues zijn gemaakt van een lichtgewicht en rekbaar materiaal, voor een atletische pasvorm. In de tenues is een speciale technologie verwerkt, welke zorgt voor ventilatie en afvoer van vocht naar de buitenkant van de tenues. Dit komt tot uiting in de laser cut holes aan de zijkanten van het voetbalshirt. 
  • Pasvorm: Normaal

Bayer Leverkusen voetbalshirts bestellen

De Castore Bayer Leverkusen voetbalshirts 2023-2024 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. Voor volwassenen (maten S, M, L, XL, XXL) hebben de voetbalshirts een prijs van € 89,95. In deze winkels kun je deze tenues ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. 

Voetbaldirect
vanaf € 89.95
Bestellen >
Voetbalshop
vanaf € 84.95
Bestellen >

Bayer Leverkusen voetbalshirts 2023-2024
Bayer Leverkusen voetbalshirts 2023-2024
Bayer Leverkusen voetbalshirts 2023-2024
Bayer Leverkusen voetbalshirts 2023-2024
Bayer Leverkusen voetbalshirts 2023-2024
Bayer Leverkusen voetbalshirts 2023-2024
Bayer Leverkusen voetbalshirts 2023-2024