27 juni 2020

Bayer Leverkusen thuisshirt 2020-2021

Bayer Leverkusen en JAKO hebben op de laatste speeldag van het seizoen 2019-2020 het nieuwe Bayer Leverkusen thuisshirt 2020-2021 gelanceerd met de leus: ''Your team, your jersey.'' In dit tenue speelt de club van trainer Peter Bosz de Bundesliga, DFB Pokal en Europa League thuiswedstrijden in de BayArena gedurende 2020-21. Ook dit seizoen is het Duitse sportmerk JAKO de kledingsponsor van Leverkusen. Beide partijen hebben sinds 2016 een overeenkomst.

Bayer Leverkusen thuis shirt en tenue 2020-2021

Het nieuwe Bayer Leverkusen thuisshirt 2020-2021 is dit jaar overwegend zwart. Ieder jaar verandert de kleur van het thuisshirt van Leverkusen. Het ene jaar is het tenue vaak overwegend zwart en het andere jaar rood. Het thuisshirt van vorig seizoen wordt komend jaar het Bayer Leverkusen uitshirt. Het Bayer Leverkusen voetbalshirt is dus zwart en bevat een design van drie verticale banen over het tenue. Deze banen zijn weer verdeeld in dunnere strepen. Daarnaast bevat het tenue rode accenten. De zijkanten en achterkant van de hals zijn rood en hetzelfde geldt voor de bies aan de onderkant van de mouwen. Alle logo's op de voorkant van het voetbalshirt zijn wit. De rechterborst bevat het logo van JAKO en de andere borst het logo van de in 1904 opgerichte club. Op het midden van het tenue staat sponsor Barmenia. De verzekeringsmaatschappij is sinds 2016 de hoofdsponsor van de club en beide partijen hebben nog een contract tot de zomer van 2024. In de hals aan de binnenkant van het tenue staat de naam van de club: Bayer 04. De achterkant van de hals bevat de bijnaam van de club: Werkself.

Het Bayer 04 Leverkusen thuistenue wordt dit jaar compleet gemaakt door een zwart voetbalbroekje met een rode band aan de zijkanten. De logo's van JAKO en de club op het voetbalbroekje zijn ook wit en de voetbalkousen van het thuistenue zijn zwart met op het midden een rode band met daarin de naam van de kledingsponsor. Zoals alle tenues van JAKO zijn de voetbalshirts van Leverkusen uitgerust met de JAKO Keep Dry technologie, welke zorgt voor de perfecte ventilatie en afvoer van vocht en zweet. 

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Bayer Leverkusen 04 voetbalshirts 2020-2021, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Havertz, Paulo Henrique, Wirtz, Bailey, Sinkgraven, Diaby, Aranguiz, Tapsoba, Palacios, Volland en andere spelers.

Bayer Leverkusen voetbalshirt bestellen

Het nieuwe Bayer Leverkusen voetbalshirt 2020-2021 kun je vanaf juli bestellen in de onderstaande winkels. Voor volwassenen is het tenue € 79,95 en voor kinderen € 69,95. In deze winkels kun je het voetbalshirt van Leverkusen ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Directe levering!

Bestel je Bayer Leverkusen tenue altijd in deze Bayer Leverkusen fanshop

Bayer Leverkusen thuisshirt 2020-2021