19 augustus 2016

Bayer Leverkusen 3e shirt 2016-2017

Bayer Leverkusen heeft komend seizoen ook een nieuw 3e shirt. In dit nieuwe 3e shirt speelt Bayer Leverkusen de uitwedstrijden in de Champions League, DFB Pokal en de Bundesliga gedurende 2016-2017. Bayer Leverkusen is afgelopen seizoen op een derde plek geëindigd in de Bundesliga, waardoor het komend seizoen in de groepsfase van de Champions League speelt. Eerder lanceerde de club in samenwerking met de nieuwe kledingsponsor JAKO al het nieuwe thuisshirt en uitshirt. We bespreken hieronder kort het design van het nieuwe 3e shirt.

Wit Bayer Leverkusen 3e shirt en tenue 2016-2017

Het nieuwe 3e voetbalshirt van Bayer Leverkusen is geheel wit en wordt gekenmerkt door de dunne zwarte en rode strepen over het shirt. Deze strepen komen ook weer terug in de bies aan de onderkant van de mouwen. Bovendien bevat de borst een horizontale rode en zwarte baan, welke verdeeld zijn in dunnere zwarte en rode banen. Verder is het nieuwe shirt van Leverkusen uitgerust met een ronde hals. Het logo van kledingsponsor JAKO versiert de rechter borst, terwijl de linker borst is uitgerust met het logo van de in 1904 opgerichte club. De trademark tekens van de nieuwe kledingsponsor JAKO komen terug over de schouders en mouwen. JAKO is vanaf het seizoen 2016-2017 de kledingsponsor van Bayer Leverkusen en heeft Adidas vervangen. Op het midden van het nieuwe shirt prijkt de hoofdsponsor van de Duitse club: BARMENIA Versicherungen.  Bovendien is de binnenkant van de kraag nog voorzien van een speciaal detail. Hierin zijn namelijk de contouren van het stadion van de club verwerkt, de BayArena. Op de achterkant van het nieuwe Bayer Leverkusen 3e tenue prijkt de bijnaam van de club: ''Werkself. Het nieuwe tenue van Bayer Leverkusen wordt gecompleteerd door een wit voetbalbroekje waarop de logo's van de club en JAKO staan. De kousen zijn ook wit met zwarte en rode details. Check hieronder een foto van het nieuwe Bayer Leverkusen 3e shirt voor 2016-2017. Check bovendien het nieuwste thuisshirt en uitshirt van de club. In deze nieuwe tenues schitteren sterren als Chicharito, Calhanoglu, Toprak, Kramer, Bellarabi en andere sterren.

Bayer Leverkusen voetbalshirt kopen

Het nieuwe Bayer Leverkusen shirt voor 2016-2017 kan je vanaf nu kopen in de onderstaande shops voor kinderen en volwassenen. De prijs van het shirt voor volwassenen is € 79,95 voor volwassenen en voor kinderen ongeveer € 64,95. In deze online winkels kan je het voetbalshirt van Bayer Leverkusen voetbalshirt laten voorzien van een eigen naam en nummer! Of check het overzicht met beschikbare Leverkusen producten hiernaast of hieronder en vergelijk de prijzen. Directe levering gegarandeerd!

Koop het nieuwe Bayer LeVERKUSEN shirt in deze officiële SHOP

of in deze STORE

 Bayer -leverkusen -3e -shirt -2016-2017