25 juli 2016

Bayer Leverkusen uitshirt 2016-2017

Het nieuwe uitshirt van Bayer Leverkusen voor 2016-2017 is officieel bekend gemaakt door kledingsponsor JAKO en de Duitse voetbalclub. Het thuisshirt was als in februari bekend gemaakt. Dat gebeurde samen met de bekendmaking van de deal tussen JAKO en Bayer Leverkusen. Nu is ook het uitshirt door Jako gelanceerd. In dit uitshirt speelt Bayer Leverkusen de Bundesliga, DFB Pokal en Champions League uitwedstrijden. Het afgelopen seizoen werd Bayer Leverkusen derde in de Bundesliga en hierdoor speelt de club uit Leverkusen in het seizoen 2016-2017 Champions League voetbal. Het Duitse sportmerk JAKO is de opvolger van Adidas, welke al sinds de jaren '70 kledingsponsor was van de club. JAKO heeft zich in ieder geval voor de komende twee jaar aan Bayer Leverkusen verbonden.

Bayer Leverkusen uit shirt en tenue 2016-2017

Het nieuwe Bayer Leverkusen uitshirt 2016-2017 is overwegend rood met een opvallend 'sjerp' design. De zwarte diagonale baan heeft een gestreept design met lichtere en donkere banen. Ook verschillen deze banen van dikte. Aan de onderkant zijn de lichtere strepen dikker en aan de bovenkant zijn de donkere strepen dikker. In dit zwarte gedeelte van het uitshirt bevindt zich op de linkerborst het logo van Bayer Leverkusen. De andere borst wordt voorzien van het merk JAKO. Het logo van Jako versiert het gedeelte bovenop de beide schouders. Hoofdsponsor van Bayer Leverkusen is Barmenia Versicherungen, welke op het midden van het shirt prijkt. De zwarte kleur van 'sjerp' is aangebracht op de biesjes. De asymmetrische kraag is rood en op de achterkant in de nek staat de tekst 'werkself' (fabrieksteam). Dit is de bijnaam van de Duitse club. Het nieuwe Bayer Leverkusen uittenue 2016-2017 wordt gecompleteerd een een rood broekje en rood met zwarte kousen. Op het broekje is aan de zijkant een zwart vlak aangebracht welke refereert aan de diagonale baan van het shirt. Ook worden de zijkanten met het logo van Jako versiert. Jako staat ook op de linkerpijp, terwijl de andere het embleem van Bayer Leverkusen bevat. De rode sokken zijn aan de bovenkant zwart en midden op de kousen staat B04 (Bayer 1904) in het wit. Check hieronder de foto's van het nieuwe voetbalshirt van Bayer Leverkusen, waarin vanaf nu sterren als Calhanoglu, Toprak, Kiessling, Brandt, Volland en nog meer sterren schitteren. Check ook het nieuwe Bayer Leverkusen thuisshirt voor 2016-2017.

Bayer Leverkusen voetbalshirt kopen

Het nieuwe uitshirt van Leverkusen voor 2016-2017 kan je vanaf nu kopen in de onderstaande shops! De prijs van het shirt is ongeveer € 75,- voor volwassenen en € 65,- voor kinderen. Uiteraard is het dan mogelijk de shirts van Leverkusen te voorzien van de officiële bedrukking van alle sterspelers. Of check het overzicht met beschikbare Bayer Leverkusen producen hiernaast of hieronder. Directe levering!

Koop het nieuwe Bayer LeVERKUSEN shirt in deze officiële SHOP

of in deze STORE

Bayer -leverkusen -uitshirt -2016-2017