24 oktober 2017

adidas X Pogba CAPSULE II bomberjack en voetbalshirt

De nieuwe adidas X Pogba collectie is officieel. Nadat het Duitse sportmerk in januari 2017 een eerste Pogba collectie lanceerde, is het nu tijd voor deel twee! De eerste collectie stond meer in het teken van performance. Deze collectie staat in het teken van lifestyle! Daarnaast vindt de collectie haar inspiratie in de roots van Pogba, namelijk Guinee. De ouders van Pogba komen uit Guinee en de kleuren van de nieuwe collectie zijn geïnspireerd door de landschappen van Guinee. Guinee staat bekend om de uitstrekte woestijnen en andere uiteenlopende natuurlandschappen. Opnieuw betreft het een limited edition collectie, wat betekent dat adidas maar een beperkt aantal items heeft geproduceerd. De nieuwe Pogba adidas lijn bevat weer verschillende producten zoals een sweater, joggingsbroek, sneakers, een bal en een cap. In dit blog bespreken we een ander fashion item, namelijk het speciale bomber jack en de t-shirts. Benieuwd? Check hieronder alles over de limited Pogba adidas producten.

adidas X Pogba bomberjack

Het nieuwe adidas X Pogba bomberjack is dan wel het duurste item uit de nieuwe collectie. Naast de speciale camouflage sneakers springt het jack direct in het oog. Het jack is net als de andere producten uit de collectie overwegend bruin/grijs en heeft een glimmend effect. Thema van de collectie is namelijk de strijdlust van Pogba, die hem een winner maakt in ieder gevecht op het middenveld. Het Pogba voetbalbomberjack straalt dan ook de winnersmentaliteit van Pogba uit in kleur en fit! Het jack is verder uitgerust met een lange rits en bevat aan de achterkant een capuchon met rits en knopen. De binnenkant van de capuchon is uitgerust met een fleecevoering, waardoor dit lekker zacht aanvoelt als je de capuchon om je hoofd doet. De onderkant van het jack bevat een tailleband, waardoor het jack lekker strak om de taille valt. De mouwen bevatten aan de onderkant ook een geribbelde zoom, wat er ook weer voor zorgt dat het jack een getailleerde fit heeft. De zijkanten van het Pogba bomberjack bevatten zakken en verder bevinden zich zakken op de linker mouw en aan de binnenkant van het jack. Het jack wordt natuurlijk helemaal afgemaakt door de logo's van Pogba en adidas op de borst.

adidas X Pogba voetbalshirt en t-shirt

Heb je toch wat minder budget te besteden, maar ben je wel helemaal gek van Pogba. Uiteraard zijn er alternatieven. Een speciaal camouflage voetbalshirt is namelijk ook onderdeel van de collectie. Het Pogba shirt staat geheel in het teken van camouflage en staat symbool voor de explosieve energie van Paul Pogba   in alle uithoeken van het veld. Dit heeft de Fransman naar de top gebracht. Het Tango voetbalshirt verloochent dan ook niet de afkomst van de Franse middenvelder. Op het midden van het t-shirt staat in grote letters PARIS geprint. En hoe kan het ook anders dan dat deze print een reflecterend effect heeft. De hoofdstad van Frankrijk staat namelijk bekend als de lichtstad! Dit reflecterende effect komt ook weer terug in de logo's van adidas en Pogba op de borst. Verder heeft het t-shirt een longfit. Dit betekent dat het t-shirt aan de onderkant wat langer is. De onderkant van het shirt bevat ook een fashionable ronding. Daarnaast is het t-shirt uitgerust met een ronde hals en zijn de mouwen raglanmouwen, welke naadloos aansluiten op de armen. Naast het voetbalshirt bevat de collectie nog een ander t-shirt. Dit t-shirt heeft een iets eenvoudiger design en is creme gekleurd. Ook dit t-shirt bevat een crew neck. Verder bevat het shirt een speciale tekst: MCMXCIII BÁTI ET FORGÉ.

De nieuwe adidas x Pogba collectie betreft dus een limited edition collectie, welke vanaf woensdag 25 oktober 2017 besteld kan worden. Onderdeel van deze collectie is ook een flitsend joggingspak.

adidas X Pogba collectie bestellen

De nieuwe adidas x Pogba collectie kan je alleen voor volwassenen bestellen. Dit kan in de maten S, M, L, XL en XXL. We gaven het al aan, het bomberjack is vrij prijzig. Het jack heeft een prijs van € 280,-. Voor het voetbalshirt en t-shirt hoef je iets minder diep in de buidel te tasten. Deze hebben een prijs van € 80,- en € 55,-. Check bovendien andere producten uit de speciale adidas Pogba collectie. Directe levering gegarandeerd!

Koop het nieuwe Pogba jack en shirt exclusief in deze winkel!

of deze SHOP!