24 oktober 2017

adidas X Pogba Capsule 2 joggingspak

Nadat adidas in januari van dit jaar al een nieuwe adidas Paul Pogba collectie heeft gelanceerd, is het nu weer raak. Vandaag heeft het Duitse sportmerk de tweede limited edition Pogba x adidas collectie uitgebracht onder de titel: adidas Football x Pogba Capsule Collection Season 2. Evenals de eerste collectie bevat deze collectie weer een aantal pareltjes. Waar de eerste lijn zich wat meer focuste op performance, staan de nieuwe adidas Pogba producten wat meer in het teken van lifestyle. De collectie bevat dan ook geen voetbalschoenen, maar speciale Pogba sneakers. In dit blog bespreken we één van de pareltjes uit de nieuwe Pogba x adidas Capsule Season 2 Collection, het sweat pak of joggingspak! Benieuwd? Lees hieronder vooral verder.

adidas x Pogba sweater en joggingsbroek

Het adidas x Pogba joggingspak bestaat uit een crew neck sweater en een joggingsbroek. De crew neck sweater van de speler van Manchester United is geheel grijs/licht bruin en bevat een ronde hals. Deze kleuren vinden inspiratie in de roots van Pogba, namelijk Guinee. De ouders van Pogba komen uit Guinee. Guinee staat bekend om de uitstrekte woestijnen en andere uiteenlopende natuurlandschappen. De Pogba sweater voldoet uiteraard aan alle fashion standaarden van tegenwoordig. Dit betekent dat de sweater een wat langere fit heeft. Dit komt tot uiting in de onderkant van de sweater, welke iets langer is. Bovendien zorgt dit voor iets meer bescherming. De ronde hals van de sweater bevat ribbels met een subtiele lijn. Op de rechter borst prijkt het logo van adidas en de andere borst bevat het speciale Pogba embleem. Beide logo's hebben een reflecterend effect in het donker! Het nieuwe Pogba sweat pak wordt compleet gemaakt door een grijs/bruine sweat trainingsbroek. Deze broek bevat aan de bovenkant een elastische tailleband, waarmee de pasvorm aangepast kan worden. De fashionable fit komt ook weer terug in deze broek. De broek bevat namelijk een verlaagd kruis. Verder is de joggingsbroek aan de onderkant uitgerust met enkelritsen. Het Duitse sportmerk rust haar broeken tegenwoordig standaard uit met enkelritsen, zodat je deze makkelijker over je sneakers of voetbalschoenen aan en uit kan doen. De zijkanten van de sweat broek zijn ook uitgerust met zakken en verder bevat de joggingsbroek ook de logo's van adidas en Pogba. Ook op de broek hebben deze een reflecterend effect. Wat verder kenmerkend is aan de broek, is de strakke pasvorm. Adidas zegt het volgende over dit pak: ''In een oogwenk keert Paul Pogba het tij van de wedstrijd met zijn dynamische speelstijl. Dit pak brengt bij elke stap die je zet een eerbetoon aan zijn explosieve stijl.'' Daar kunnen wij het alleen maar mee eens zijn! Naast dit pak bevat de collectie ook speciale sneakers, t-shirts, een bomberjack en accessoires.

Zoals gezegd betreft de nieuwe Pogba collectie een limited collectie, welke vanaf woensdag 25 oktober vanaf 10.00 gekocht kan worden. De vorige editie ging aardig snel en was binnen een uur geheel uitverkocht geraakt. Mocht je misgrijpen en toch Pogba fan zijn? De sterspeler draagt natuurlijk ook gewoon zijn Manchester United trainingspak!

adidas Pogba collectie bestellen

Het nieuwe adidas Pogba joggingspak kan je alleen voor volwassenen bestellen. Daar moet je wel wat voor over hebben. De prijs van de sweater is namelijk € 100,- en de prijs van de joggingsbroek is € 90,-. Beide items kan je bestellen in de maten S, M, L, XL en XXL. Directe levering gegarandeerd!

Koop het nieuwe Pogba pak EXCLUSIEF in deze winkel!

of deze winkel!