19 april 2017

adidas TIRO 17 presentatiepak 2017-2018

Onderdeel van de nieuwe teamkleding voor 2017-2018 is ook het nieuwe adidas TIRO 17 presentatiepak. Dit betreft (waarschijnlijk) ook het template waarop de presentatiepakken van clubs als Ajax, Feyenoord, Real Madrid, Bayern München, Manchester United en Juventus voor 2017-2018 zijn gebaseerd. Het presentatiepak wordt door de spelers van deze clubs gedragen tijdens de voorbereiding op de wedstrijden en het reizen naar de wedstrijden. Bovendien zien we de spelers de pers vaak te woord staan in het pak of draagt een deel van de technische staf of medische staf dit pak tijdens de wedstrijden op de bank. Het nieuwe adidas Tiro 17 presentatiepak is in verschillende kleuren gelanceerd. Hieronder bespreken we het basis design van het TIRO pak en geven we natuurlijk aan waar je deze kan kopen!

Template adidas presentatiepak 2017-2018

Het nieuwe adidas presentatiepak voor 2017-2018 is gelanceerd in de kleuren navy blauw/rood, navy blauw/royal blauw, zwart/rood, navy blauw/rood, zwart/groen en zwart/wit. Het pak bestaat uit een presentatiejack en presentatiebroek. Het trainingsjack wordt gekenmerkt door een capuchon en bestaat uit twee kleuren. Als voorbeeld zullen wij het zwart/witte pak bespreken. De bovenkant van dit pak is zwart, inclusief de mouwen. Vanaf de borst naar de onderkant van het jack is dit pak wit. Verder is het jack uitgerust met een brede, strakke band aan de onderkant in het zwart/wit. De rechter borst is uitgerust met het adidas performance logo en op de andere borst kan het logo van een team bedrukt worden, evenals een eventueel sponsorlogo. Verder zijn de zijkanten van het trainingsjack uitgerust met twee zakken met een rits. De mouwen betreffen zogenaamde raglanmouwen, welke strak om de armen vallen.

De trainingsbroek van het TIRO17 presentatiepak van adidas heeft dezelfde kleur als de bovenkant van het jack en is dus zwart. Op de linkerpijp staat het logo van adidas en ook deze trainingsbroek bevat twee zakken met een rits. De pijpen vallen strak om de benen. Zoals alle teamkleding van adidas is ook het TIRO 17 presentatiepak uitgerust met de adidas Climalite of Climacool technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat iedereen dit dit draagt optimaal kan presteren. Eerder schreven we al een artikel over het adidas TIRO 17 voetbalshirt en adidas TIRO 17 trainingspak. Het TIRO 17 trainingspak dient als uitgangspunt voor de trainingspakken van bovengenoemde adidas clubs voor 2017-2018!

adidas TIRO 17 presentatiepak 2017-2018 kopen

Wil je nu al een TIRO17 presentatiepak van adidas scoren? Zowel het presentatiejack als de trainingsbroek kan je per direct kopen in de onderstaande shop. Het jack heeft een prijs van € 59,95 voor volwassenen en € 49,95 voor kinderen. De bijbehorende trainingsbroek heeft een prijs van € 39,95 voor volwassenen en € 29,95 voor kinderen. Directe levering en gratis verzending!

Scoor het adidas TIRO 17 trainingspak per direct in deze SHOP!