15 maart 2017

adidas TIRO 17 trainingspak 2017-2018

Adidas heeft het nieuwe TIRO17 trainingspak gelanceerd. Dit nieuwe trainingspak behoort tot de TIRO17 teamkledinglijn van het merk. Op zich is dit niet groot nieuws, zij het niet dat de trainingspakken van clubs als Ajax, Feyenoord, Bayern Munchen, Real Madrid, Manchester United en Juventus op het TIRO17 template gebaseerd is. Het trainingspak van deze clubs voor 2017-2018 krijgt dezelfde kenmerken als het TIRO17 trainingspak, welke door adidas in verschillende kleuren afgelopen week is gelanceerd. Hieronder bespreken we de kenmerken van het pak dat bestaat uit een zip training top of sweater en een strakke trainingsbroek.

Template adidas trainingspak 2017-2018

Het nieuwe adidas TIRO 17 trainingspak is door het merk in zes verschillende kleuren gereleased: zwart, groen, navy blauw, rood, wit en Royal blue. De TIRO training sweater (door adidas overigens gewoon’’shirt’’ genoemd) heeft vrijwel hetzelfde design als de TIRO 16 sweater. Dit betekent dat de training tops weer een hoge hals bevatten. De drie adidas strepen zijn verplaatst. Waar deze afgelopen seizoen nog op de zijkanten van de sweater stonden, lopen deze nu over de schouders en mouwen. In vergelijking met de TIRO 17 tops van vorig seizoen bevatten de mouwen dit seizoen een extra inzetstuk met meshgaatjes ter hoogte van het midden van de mouwen. Deze zorgen voor ventilatie. Ook dit jaar zijn de mouwen aan de onderkant weer uitgerust met een duimgat, zodat de mouwen strak om de armen vallen en je de fit hebt van een handschoen. Het performance logo van adidas prijkt op de rechter borst van de sweater. Op de andere borst kan het logo van een club of team worden bedrukt en op het midden van de sweater kan eventueel een sponsorlogo worden bedrukt.

De TIRO 17 trainingspakken van adidas kunnen worden gecompleteerd door een strakke trainingsbroek. Deze trainingsbroek is (momenteel) in twee kleuren beschikbaar: zwart en navy blauw. Deze trainingsbroek heeft een strakke pasvorm en bevat drie adidas strepen aan de zijkanten van de trainingsbroek. Deze strepen hebben dezelfde kleuren als de broek en de onderkant van de broek is uitgerust met een rits. Verder bevat de TIRO 17 trainingsbroek van adi aan de zijkanten zakken en staat ook het performance logo van het merk op de trainingsbroek. Zoals alle trainingskleding van adidas zijn deze pakken uitgerust met de adidas Climacool of Climalite technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, voor een betere prestatie.

De nieuwe shirts voor 2017-2018 worden door adidas en de clubs vanaf april 2017 bekend gemaakt en dit betekent ook dat de nieuwe trainingspakken van de adidas clubs worden gelanceerd. Deze zullen gebaseerd zijn op dit template. Check ook de adidas TIRO 17 voetbalshirts.

adidas TIRO 17 trainingspak kopen

Wil je nu al een TIRO17 trainingspak van adidas scoren? Zowel de sweater als de trainingsbroek kan je per direct kopen in de onderstaande shop. De TIRO 17 top heeft een prijs van € 49,95 voor volwassenen en € 44,95 voor kinderen. De bijbehorende trainingsbroek heeft een prijs van € 39,95 voor volwassenen en € 29,95 voor kinderen. Directe levering en gratis verzending!

Scoor het adidas TIRO 17 trainingspak per direct in deze SHOP!