5 april 2017

adidas lanceert vintage jaren '80 TANGO trainingspak

Back to the 80’s! adidas heeft als onderdeel van de nieuwe TANGO lijn namelijk ook een nieuw TANGO teamwear trainingspak gelanceerd. Dit pak is gebaseerd op de adidas trainingspakken die in de jaren ’70 en ’80 werden gedragen. Het nieuwe adidas TANGO trainingspak heeft dan ook dezelfde stijl en is door het Duitse sportmerk in twee verschillende kleuren gereleased. We bespreken de kleuren, features en het design hieronder.

Direct enthousiast over dit retro adidas trainingspak? Scoor het exclusief in deze SHOP!

Groen en zwart adidas vintage Tango trainingspak

Het eerste adidas TANGO trainingspak heeft een vale kleur groen. Deze kleur wordt door het sportmerk EQT GREEN (AZ9710) genoemd. Alleen de drie adidas strepen op het Tango stadium icon trainingsjack hebben niet deze kleur. Deze zijn namelijk wit. Deze strepen hebben een andere vorm dan we gewend zijn. Waar deze altijd horizontaal over de schouders lopen of over de zijkanten van de adidas trainingsjacks, zijn deze nu alleen te vinden op de rechter schouder en zijn deze een kwartslag gedraaid. Bovendien zijn de banen veel breder dan we gewend zijn, Deze zijn namelijk oversized. Het design van het jack is dan wel vintage, adidas heeft ook voor verschillende innovatieve snufjes gezorgd. Zo bevatten de mouwen ook speciale duimgaten. De functie hiervan is dat het Tango trainingsjack nog strakker om het lichaam valt. Daarnaast is het jack uitgerust met twee zakken met een rits aan de zijkanten. Hoewel tijdens de jaren ’70 en ’80 de iconische trefoil van het merk op de rechter borst stond, staan op deze jacks de ‘’normale’’ adidas performance logo’s. Het Tango trainingsjack is door de kledingsponsor van clubs als Ajax, Feyenoord, Real Madrid, Bayern Munchen en Manchester United ook in het zwarte gelanceerd.

Beide nieuwe TANGO icon trainingspakken van adidas kunnen worden gecompleteerd door een strakke zwarte trainingsbroek. Deze trainingsbroek is geheel zwart en bevat alleen aan de rechter zijkant de drie oversized adidas trademark strepen. De moderne touch van de trainingsbroek is terug te vinden in de ritsen ter hoogte van de enkels en de strakke pasvorm. Zoals alle trainingskleding van adidas is het nieuwe adidas TANGO Icon trainingspak uitgerust met de adidas Climacool of Climalite technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer voor een optimale prestatie. Check ook het vandaag gelanceerde all-over CAMO Tango voetbalshirt van adidas.

Vintage of retro adidas trainingspak kopen

Het nieuwe adidas Tango Icon trainingspak kan per direct en alleen voor volwassenen gekocht worden. Het jack heeft een prijs van € 65,- en de trainingsbroek een prijs van € 60,-. In totaal is de prijs van dit retro trainingspak dus € 125,-. Dan heb je wel wat! Directe levering en gratis verzending!

Koop het nieuwe adidas TANGO vintage trainingspak in deze SHOP!