5 april 2017

adidas lanceert uniek TANGO CAGE street voetbalshirt

Adidas heeft als onderdeel van de TANGO lijn een speciaal ''CAGE'' voetbalshirt gelanceerd. Met CAGE maakt het merk een verwijzen naar kooigevechten en straatvoetbal. Het nieuwe adidas Tango CAGE voetbalshirt is dan ook het perfecte voetbalshirt om op straat mee te voetballen. Niet alleen qua materiaal, maar vooral ook qua design. Adidas heeft het shirt in twee verschillende kleuren gelanceerd, groen en wit. Beide hebben dezelfde all-over print. We bespreken het street shirt van adidas hieronder.

Het adidas TANGO CAGE voetbalshirt in het groen/zwart (core green/BK3733) bevat een all-over print in het zwart/groen van de panels van de bekende TANGO voetbal. De TANGO voetbal werd door adidas voor het eerst tijdens het WK van 1978 in Argentinië geïntroduceerd en kwam ook terug tijdens het WK van 1982 in Spanje. Ook tijdens de EK's van 1980, 1984 en 2012 werd er door de landen met een Tango bal van adidas gespeeld. De Tango CAGE voetbalshirts bevatten een ronde hals en adidas trademark strepen die alleen over de schouders en mouwen lopen. Verder is er op de borst een speciaal vlak verwerkt en bevat de linker borst een cirkel, welke bedoeld is al badge. De andere borst bevat het adidas performance logo. Ook deze street voetbalshirts zijn uitgerust met de adidas Climalite technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, voor een optimale prestatie. Het shirt is ook beschikbaar in een witte variant. Deze heeft hetzelfde design en bevat een witte all-over TANGO print en witte adidas strepen. Het logo van adidas staat ook op de rechter borst en de vlakken staan ook op dezelfde plek. De Cage tenues kunnen perfect gecompleteerd worden door een bijbehorend voetbalbroekje van adidas. Check ook het vette vintage trainingspak dat adidas gelanceerd heeft!

Deze nieuwe streetwear voetbalshirts van adidas hebben een schappelijke prijs. Deze scoor je voor slechts € 39,95 voor volwassenen in de onderstaande shop. De goedkopere versie is zelfs slechts  € 29,95. Check daar ook andere items uit de limited edition TANGO Cage lijn van het Duitse sportmerk. Directe levering gegarandeerd!

Koop het nieuwe adidas TANGO CAMO voetbalshirt in deze SHOP!