20% korting bij Nike bij bestelling van drie producten

Nike heeft weer een super vette actie! Rondom BLACK Friday strooide het sportmerk al met heerlijke kortingen tot wel 30% (extra) korting op het gehele assortiment en ook deze week ben je bij Nike aan het adres voor goedkope cadeaus. December is natuurlijk de perfecte maand om iemand wat cadeau te doen of je zelf te verwennen. Hoewel je nu iets meer moet investeren om de korting te verzilveren, is het toch een aantrekkelijke actie. Bij Nike scoor je namelijk deze week en volgende week 20% korting op het gehele assortiment als je drie producten op de website koopt. Wij zijn de beroerdste niet om wat tips te geven ;)

Wil je direct gebruik maken van deze kortingscode bij NIKE? Gebruik de code DEC20 bij bestelling van drie artikelen in deze SHOP! 

20% korting op voetbaltenue van Nike

Ben je op zoek naar een nieuw voetbaltenue. Dat is deze week de ideale week de gelegenheid om een nieuw tenue te bestellen. Het tenuetje bestaat namelijk uit drie losse producten, namelijk het voetbalshirt, het voetbalbroekje en de kousen. Als je deze drie items tegelijkertijd bestelt, dan krijg je dus 20% korting bij Nike. Hiervoor moet je wel een speciale kortingscode gebruiken, namelijk: DEC20. Ben je fan van Barcelona, Paris Saint Germain, Chelsea, Inter Milan, AS Roma of Tottenham Hotspur en heb je nog geen nieuw tenue van één van deze clubs? Pak dan direct je kans en maak gebruik van de 20% korting op deze tenues. De tenues kun je zowel bestellen voor volwassenen als voor kinderen. De items zijn namelijk beschikbaar in de maten 122, 128, 140, 152, 164, 176, XS, S, M, L, XL en XXL.

20% korting op trainingspak van Nike

Trainingspakken zijn tegenwoordig misschien nog wel populairder dan tenues en ook deze bestel je nu met 20% korting. Hier zijn er echter wel twee puntjes waar je op moet letten. Je moet namelijk wel de losse trainingstrui en de losse trainingsbroek van het pak bestellen en ook nog een extra goedkoop product erbij. Uiteraard hebben we wat research gedaan. Je kunt namelijk bij Nike al sokken bestellen vanaf € 6,-. Voor kinderen bestel je de trainingstrui en trainingsbroek namelijk al voor € 54,95. Hier krijg je dus ook 20% korting op als je er nog één goedkoper product bij bestelt. Uiteraard kun je je trainingspak ook combineren met nieuwe voetbalschoenen, sneakers of andere accessoires. Zo lang je maar drie producten bij Nike koopt, heb je recht om de kortingscode te gebruiken.

20% korting op accessoires

We geven nog een laatste tip! En dat heeft alles te maken met Kerst. Je kunt namelijk ook drie accessoires van je favoriete club bestellen. Dan moet Nike natuurlijk wel de kledingsponsor van jouw favoriete club zijn. Nike is kledingsponsor van een aantal grote clubs, dus voor één van deze clubs zul je toch wel een zwak hebben? De winter is in aantocht en dus is het tijd om je muts, sjaal en handschoenen uit de kast te halen. Heb je deze drie nog niet? Dan kun je deze mooi bij Nike bestellen! Het Amerikaanse sportmerk heeft een breed assortiment aan winter producten. Je kunt ervoor kiezen om accessoires te bestellen van je club, maar ook gewoon sjaals, mutsen en handschoenen met het Nike logo!

Goedkope Nike producten bestellen

Deze unieke kortingscode van Nike is alleen geldig van 6 december tot 16 december. Wees er dus snel bij om nog goedkoper jouw Nike producten te bestellen of een goedkoop kerstcadeau te bestellen. Directe levering gegarandeerd!

BESTEL NU jouw drie Nike producten met 30% korting met code DEC20 in in deze SHOP!