Barcelona uitshirt lange mouwen 2018-2019 - Fel Geel

Koop hier het nieuwste Barcelona uitshirt met lange mouwen. De foto betreft een afbeelding van het uitshirt van Barcelona, maar je kan ook het thuisshirt met lange mouwen kopen. Het longsleeve Barcelona shirt is zowel beschikbaar voor volwassenen als voor kinderen. Dit shirt is namelijk te koop in de maten 128, 140, 152, 164, 176, S, M, L, XL en XXL. 

Het uitshirt met lange mouwen wordt door de spelers vooral gedragen in de herfst en winter. Sommige spelers dragen liever het gehele jaar door het voetbalshirt met lange mouwen en anderen weer liever met korte mouwen. Dat verschilt dus per spelers. Het uitshirt met lange mouwen is dit jaar fel geel en bevat een diagonale hals, welke naar het midden recht loopt. Overde schouders en mouwen bevinden zich flitsende fel gele banen. De mouwen zijn bovendien uitgerust met strepen in de kleuren van Barcelona. De binnenkant van de hals bevat een strip in de kleuren van de Catalaanse vlag. Deze strip komt ook weer terug aan de achterkant van het tenue. Op de borst prijken de logo's van de club en Nike en op het midden van het nieuwe voetbalshirt staat hoofdsponsor RAKUTEN. Subsponsor BEKO versiert de linker mouw en op de achterkant van het shirt staat sponsor UNICEF. De nieuwe Barcelona tenues zijn uitgerust met de Nike Dri Fit technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. 

Check hier de shops waar je dit shirt exclusief kan kopen. Hier kan je het voetbalshirt ook laten voorzien van een eigen naam en nummer of de bedrukking van één van de sterspelers zoals Dembele, Coutinho, Rakitic, Messi en Suarez. Hiervoor wordt de officiële bedrukking gebruikt. Klik op de button(s) hieronder om het shirt te kopen!