Barcelona tenue voor peuters en kleuters

Koop hier het nieuwste Barcelona tenue in de maten 98, 104, 110, 116, 122, 128, 140, 152 en 164 Dit betreft het shirt en tenuetje van Barcelona voor kleuters en peuters. Dit tenue kan je kopen voor kinderen van 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 en 12 jaar. De foto bij dit shirt betreft een foto van het thuistenue, maar je kan natuurlijk ook het uittenue voor peuters en kleuters kopen. Dit tenue bestaat uit een shirt, broekje en kousen. 

Het FC Barcelona thuisshirt 2021-2022 is dit jaar geïnspireerd door de structuur van het clublogo van de Spaanse topclub. Ter hoogte van de rechterborst staat een bordeaux rood kruis op een achtergrond van dunne bordeaux rode en blauwe lijnen. Dit kruis symboliseert het St. George / ST Jordi kruis, de beschermheilige van Catalonië. Ter hoogte van de linkerborst prijken dunne Blaugrana banen. Deze banen verwijzen naar de dunne strepen aan de rechterkant van het FC Barcelona logo. In het logo van FC Barcelona zijn deze strepen rood en geel, de kleuren van de vlag van Catalonië. Verder bevat het tenue een design van horizontale blauwe en rode banen, welke verwijzen naar de kleuren van de onderkant van het logo en natuurlijk ook de clubkleuren zijn. De rechtermouw is bordeaux rood en de andere mouw is blauw. Verder bevat het tenue een ronde hals met aan de achterkant een opening. De swoosh van Nike prijkt op de rechterborst in het wit en de andere borst is uitgerust met het logo van FC Barcelona. Hoofdsponsor RAKUTEN versiert het midden van het tenue. BEKO staat op de linkermouw en UNICEF versiert de achterkant van het tenue. Het voetbalbroekje van dit Barcelona baby tenue is een combinatie van blauw en rood en de kousen zijn uitgerust met blauwe en rode banen. 

Klik direct op de buttons om het Barcelona tenue voor peuters en kleuters direct te bestellen. In deze shops kun je het Barcelona tenue voor peuters ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Directe levering.