Barcelona tenue voor peuters en kleuters

Koop hier het nieuwste Barcelona tenue in de maten 98, 104, 110, 116, 122, 128, 140, 152 en 164 Dit betreft het shirt en tenuetje van Barcelona voor kleuters en peuters. Dit tenue kan je kopen voor kinderen van 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 en 12 jaar. De foto bij dit shirt betreft een foto van het thuistenue, maar je kan natuurlijk ook het uittenue voor peuters en kleuters kopen. DIn dit tenue speelt FC Barcelona de La Liga, Copa del Rey en Champions League thuiswedstrijden in Camp Nou gedurende het seizoen 2022-2023. Dit tenue bestaat uit een shirt, broekje en kousen. 

Het Nike FC Barcelona thuisshirt 2022-2023 is dit jaar geïnspireerd door de Olympische Spelen van 1992. Dertig jaar geleden vonden de Olympische Spelen in de stad plaats. De geest van dertig jaar geleden is vertaald in het design van het nieuwe FC Barcelona thuistenue. Het voetbalshirt bevat een design van verticale blauwe, rode en navy blauwe banen. In deze banen is een speciaal patroon verwerkt. De banen staan dit jaar symbool voor de nieuwe verbindingen met de zee en de creatie van nieuwe ruimtes. Voorafgaand aan de Olympische Spelen werden er namelijk veel nieuwe gebouwen gebouwd en werd er een verbinding met de zee aangelegd. De bovenkant en de mouwen van het voetbalshirt zijn donkerblauw. De banen en het overige gedeelte van het tenue worden gescheiden door een ronding. De rechterborst bevat de swoosh van Nike in het goud en de andere borst bevat het logo van FC Bacelona. In de nek op de achterzijde van het FC Barcelona thuisshirt 2022-2023 staat een graphic van rode en gele blokken. Deze blokken verwijzen naar de kleuren van de Catalaanse vlag. Het voetbalbroekje en de kousen van dit tenue zijn donkerblauw. 

Klik direct op de buttons om het Barcelona tenue voor peuters en kleuters direct te bestellen. In deze shops kun je het Barcelona tenue voor peuters ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Directe levering.