Barcelona keepersshirt 2019-2020 voor kinderen

Koop hier nieuwe Barcelona keepersshirt voor 2019-2020 voor kinderen. Dit keepersshirt kun je bestellen voor kinderen van 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 en 13 jaar. Het keepersshirt is namelijk beschikbaar in de volgende kindermaten: 128, 140, 152, 164 en 176. Dit NIKE keepersshirt wordt door de keepers van Barcelona gedragen in de Primera Division, Copa del Rey en Champions League uitwedstrijden dit seizoen. Dit keepersshirt wordt onder andere gedragen doorTer Stegen en Neto. 

Het Barcelona keepersshirt voor 2019-2020 is dit jaar lichtblauw met een all-over print van flitsende, geometrische vormen over de body van het tenue. Bovendien bevat het voetbalshirt een diagonale hals. Deze hals loopt naar het midden recht. De mouwen zijn ook lichtblauw. Verder is dit keepersshirt uitgerust met lange mouwen. Op de achterkant van het shirt staat een strip in de kleuren van de Catalaanse vlag. Deze taping komt ook weer terug aan de binnenkant van het keeper shirt. Op de borst prijken de logo's van de club en Nike. Hoofdsponsor Rakuten versiert het midden van het shirt en Unicef staat op de achterkant. Wil jij net als de keepers van de Spaanse club schitteren in dit shirt? Check de shops waar je dit shirt exclusief kan kopen. Hier kan je het voetbalshirt ook laten voorzien van een eigen naam en nummer of de bedrukking van één van de sterspelers. Hiervoor wordt de officiële bedrukking gebruikt. Klik op de button(s) hieronder om het shirt te kopen!

De Barcelona tenues bestaan voor 100% uit polyester en zijn uitgerust met de Nike Dri Fit technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren.