Barcelona dames voetbalshirt 1998-1999

Merk: Nike
SKU: AQ5102431

Bestel hier exclusief het Barcelona special edition voetbalshirt van het seizoen 1998-1999 voor vrouwen/dames. Dit voetbalshirt heeft een speciale fit voor vrouwen. Nike heeft een remake van het voetbalshirt van dit seizoen gemaakt als ode aan de 20 jarige samenwerking tussen beide partijen. Dit betrof namelijk het eerste voetbalshirt dat door Nike geproduceerd werd. Dit shirt kan je zowel voor kinderen als volwassenen bestellen. Het shirt is namelijk beschikbaar in de maten 128, 140, 152, 164, 176, S, M, L, XL en XXL.

Het voetbalshirt van 1998-1999 werd onder andere gedragen door spelers als Kluivert, Rivaldo, Zenden, Cocu, de gebroeders de Boer, Figo, Luis Enrique en nog meer sterspelers. Het voetbalshirt heeft hetzelfde design als het voetbalshirt van destijds, maar dan in een modern jasje. Het Barcelona voetbalshirt bevat brede bordeaux rode en blauwe banen en heeft verder alle kenmerken van het Nike Vapor template. Het shirt is uitgerust met een diagonale hals, welke naar het midden recht loopt. De achterkant van de hals en binnenkant bevatten een taping in de kleuren van de Catalaanse vlag. Op de borst staan de logo's van de club en Nike. In 1998-1999 had Barcelona nog geen shirtsponsor. Deze staat dan ook niet op dit tenue. Dit shirt wordt niet door Barcelona gedragen overigens. Het shirt bestaat voor 100% uit polyester en is uitgerust met de Nike Dri Fit technologie, welke zorgt voor een optimale prestatie.

Klik direct op de buttons om dit tenue te bestellen. In deze shops kan je dit limited edition voetbalshirt ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Hiervoor wordt de officiële en originele bedrukking gebruikt, die de spelers ook op het shirt dragen!