FC Barcelona Femeni dames uitshirt 2021-2022

Bestel hier direct en snel het uitshirt van de Barcelona vrouwen. Dit elftal heet FC Barcelona Femeni. In dit voetbalshirt spelen de vrouwen van FC Barcelona de wedstrijden in de Spaanse Primera Division Femenina en de Champions League gedurende 2021-2022. Dit shirt is verkrijgbaar in verschillende vrouwenmaten: XS, S, M, L, XL en XXL.

Het Nike FC Barcelona uitshirt 2021-2022 staat geheel in het teken van diversiteit! Paars is dan ook de kleur van de diversiteit. Bovendien is paars een mix van blauw en rood, de clubkleuren van FC Barcelona. Het logo van FC Barcelona heeft een iriserend effect. Wanneer hier licht op schijnt, verschijnen alle kleuren van de regenboog. Ook dit is weer een verwijzing naar diversiteit. Verder is het tenue ook nog uitgerust met Blaugrana accenten. De band aan de rechter zijkant van het voetbalshirt is navy blauw en aan de andere kant donkerrood. De swoosh van Nike prijkt in het zilver op de rechterborst en de andere borst bevat de badge van de club. Sponsor STANLEY staat in het paars op het midden van het FC Barcelona uitshirt 2021-2022. In de nek op de achterzijde van het tenue is een graphic in de kleuren van de Catalaanse vlag aangebracht. Deze graphic bestaat uit dunne rode en gele blokken. Subsponsor BEKO versiert de linker mouw. Op de rechter mouw staat de officiële LFP badge en de achterkant van het tenue is uitgerust met het logo van UNICEF. De nieuwe Barcelona tenues zijn uitgerust met de Nike Dri Fit technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. 

Wil je net als Lieke Martens, Sandra Panos, Mapi Leon, Melanie Serrano, Victoria Losada, Marta Torrejon, Mariona Caldentey, Alexia Puttelas en andere speelsters in dit tenue schitteren? Klik dan direct op de buttons om het shirt te bestellen. In deze shops kan je het shirt bedrukken met een eigen naam en nummer!