Barcelona dames uitshirt 2019-2020

Bestel hier direct en snel het uitshirt van de Barcelona vrouwen. Dit elftal heet FC Barcelona Femeni. In dit voetbalshirt spelen de vrouwen van FC Barcelona de wedstrijden in de Spaanse Primera Division Femenina en de Champions League gedurende 2019-2020 Dit shirt is verkrijgbaar in verschillende vrouwenmaten: XS, S, M, L, XL en XXL.

Het Barcelona uitshirt voor vrouwen van dit seizoen is een ode aan het de jeugdacademie van de club: La Masia. De jeugdopleiding werd in 1979 opgericht en bestaat dit jaar 40 jaar. Qua design is het voetbalshirt geïnspireerd door het uitshirt van 1979. Destijds had Barcelona een geel uitshirt met twee diagonale banen in de clubkleuren van Barcelona. Deze banen lopen an de rechter schouder naar de linker onderkant van het tenue en zijn Blaugrana. Dit design komt weer helemaal terug in het design van het Barcelona uitshirt voor 2019-2020. Het voetbalshirt bevat verder een v-hals. De binnenkant van de hals bevat een speciale taping in de kleuren van de Catalaanse vlag. Deze is rood/geel en is ook op de achterkant van het tenue zichtbaar.  Een ander kenmerk van het shirt zijn de flitsende banen over de schouders en mouwen. Op de borst prijken de logo's van de club en Nike en op het midden van het nieuwe voetbalshirt staat hoofdsponsor RAKUTEN. Subsponsor BEKO versiert de linker mouw. Op de rechter mouw staat de officiële LFP badge en de achterkant van het tenue is uitgerust met het logo van UNICEF. De nieuwe Barcelona tenues zijn uitgerust met de Nike Dri Fit technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. 

Wil je net als Martens en Van der Gragt in dit tenue schitteren? Klik dan direct op de buttons om het shirt te bestellen. In deze shops kan je het shirt bedrukken met een eigen naam en nummer!