Merk: SKU: DB7627-017

Koop hier het nieuwste Liverpool warming-up shirt of pre match top 2020-2021 van Nike voor volwassenen en kinderen. Dit Liverpool trainingsshirt kan je kopen in maat S, M, L, XL en XXL of voor kinderen in de maten 128, 140, 152, 164 en 176. Dit trainingsshirt wordt door de spelers gedragen tijdens de warming-up  ter voorbereiding op de Champions League wedstrijden gedurende 2020-2021.

Het Liverpool Champions League warming-up trainingsshirt 2021-2022 is dit jaar volledig grijs met een design van horizontale banen in het geel. Deze banen worden geflankeerd door dunnere rode lijnen. De linkermouw is uitgerust met een diagonale grijze band.  De linker borst bevat het logo van de club. Dit logo bestaat uit de Liverbird en de initialen van de club. De andere borst bevat het logo van Nike. Sponsor AXA versiert het midden van dit trainingsshirt. Verder is het Liverpool trainingsshirt aan de achterkant uitgerust met een kleine opening. De trainingskleding van Liverpool bestaat voor 100% uit polyester en is uitgerust met de Nike Dri Fit technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer.

  • Standaardpasvorm voor een relaxed, aangenaam gevoel
  • 100% polyester
  • Machinewasbaar
  • Geïmporteerd
  • Weergegeven kleur: Wolf Grey/Smoke Grey/Zwart
  • Stijl: DB7627-017

Wil jij net als sterren als Wijnaldum, Mané, Van Dijk, Salah, Firmino, Alexander Arnold of andere sterren dit trainingsshirt dragen? Klik dan op de buttons om het polyester trainingsshirt exclusief te kopen!

Koop deze producten