Liverpool six times voetbalshirt 2019-2020

Bestel hier het speciale Liverpool voetbalshirt uit de SIX TIMES collectie. Dit voetbalshirt is een ode aan het zes keer winnen van de Champions League of Europa Cup I. Liverpool won de beker in 1977, 1978, 1981, 1984, 2005 en 2019. Het voetbalshirt is geïnspireerd door het shirt van het seizoen 2018-2019, maar bevat een ander Liverpool logo op de linkerborst. Dit voetbalshirt kun je vanaf nu bestellen voor kinderen en volwassenen. Het shirt is beschikbaar in de maten 128, 140, 152, 164, 176, S, M, L, XL en XXL. 

Het shirt is weer geheel donker rood en wordt gekenmerkt door de lineaire banen over het shirt. Deze banen zijn een ode aan Main Stand in Anfield Road. Daarnaast bevat het shirt dit seizoen witte accenten komen terug in een strip aan de zijkanten van het shirt en een dunne strip over de schouders.  Verder is het design van het shirt gebaseerd op de shirts uit de jaren '90. Het shirt bevat een klassieke polo kraag met twee knoopjes en een witte lijn door het midden. Op de rechter borst prijkt het logo van New Balance en de andere borst bevat het logo van de club. Boven het logo staan zes sterren en onder het logo staan de jaartallen waarin Liverpool de Europa Cup I won. Dit embleem bestaat uit de Liverbird en de initialen van de club: L.F.C.  Hoofdsponsor Standard Chartered staat op het midden van het shirt en op de achterkant van het trikot is het speciale Hillsborough logo te vinden, verwijzend naar de 96 supporters van Liverpool, die omkwamen bij de Hillsborough ramp. De linker mouw is uitgerust met het logo van subsponsor Western Union. Dit shirt bestaat voor 100% uit polyester en is uitgerust met de NB Dry technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer.

Het is mogelijk dit shirt te laten bedrukken met je eigen naam en nummer. Hiervoor wordt de officiële en originele bedrukking gebruikt, die de spelers ook op de achterkant van het shirt dragen tijdens de Premier League wedstrijden. Wil jij net als Wijnaldum, Salah, Van Dijk, Mané, Firmino, Lallana en Henderson in dit shirt schitteren? Klik dan op de buttons om dit shirt te kopen!