Liverpool uit shirt 2019-2020

Koop hier het nieuwste Liverpool uitshirt voor kinderen en volwassenen. Dit shirt kan je kopen in de maten 122, 134, 146, 158, XS, S, M, L, XL, XXL en XXXL! Dit is het uitshirt waarin Liverpool speelt tijdens de Premier League, FA Cup, League Cup en Europese uitwedstrijden gedurende 2019-2020.

Het Liverpool uitshirt voor 2019-2020 is geheel wit en bevat flitsende strepen en vlakken over het tenue. Deze zijn een combinatie van zilver en wit. Uiteraard bevat het uitshirt ook dit seizoen rode details. Deze komen terug in de bies aan de onderkant van de mouwen. Deze bevatten een flitsend design en dat is natuurlijk een verwijzing naar het logo van New Balance. Het uitshirt is dit jaar ook een ode aan voormalig Liverpool manager Bob Paisley. Paisley was in de jaren '70 en '80 manager bij Liverpool en won met de club verschillende prijzen. De binnenkant van de v-hals is uitgerust met de handtekening van Bob Pailsey. Op de rechter borst prijkt het logo van New Balance en de andere borst bevat het logo van de club. Deze logo's zijn navy blauw. Hoofdsponsor Standard Chartered staat op het midden van het shirt en de linker mouw is uitgerust met het logo van subsponsor Western Union. Deze logo's zijn ook weer navy blauw. Op de achterkant van het trikot is het speciale Hillsborough logo te vinden, verwijzend naar de 96 supporters van Liverpool, die omkwamen bij de Hillsborough ramp. 

Deze tenues zijn uitgerust met de NB Dry technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren.  Het is mogelijk dit shirt te laten bedrukken met je eigen naam en nummer. Hiervoor wordt de officiële en originele bedrukking gebruikt, die de spelers ook op de achterkant van het shirt dragen tijdens de Premier League wedstrijden. Wil jij net als Van Dijk, Salah, Wijnaldum, Mané, Firmino, Lallana en Henderson in dit shirt schitteren? Klik dan op de buttons om dit shirt te kopen!