Koop hier het Liverpool trainingsshirt 2021-2022 van Nike voor volwassenen en kinderen. Dit Liverpool trainingsshirt kan je kopen in maat S, M, L, XL en XXL voor volwassenen en de maten 128, 140, 152, 164 en 176 voor kinderen. Dit trainingsshirt wordt door de spelers gedragen tijdens de warming-up en trainingen ter voorbereiding op de Premier League, FA Cup en Europese wedstrijden gedurende 2021-2022.

Het Liverpool trainingsshirt 2021-2022 van Nike is geheel rood met fel rode accenten. Over de mouwen loopt een diagonale rode taping. Bovendien zijn alle logo's op het trainingsshirt rood. De rechterborst is uitgerust met de swoosh van Nike en de andere borst bevat het clublogo. Op het midden van het trainingsshirt prijkt het logo van sponsor AXA. Verder is het trainingsshirt van The Reds uitgerust met een ronde hals en de mouwen bevatten een design van golven. Deze Liverpool trainingsshirts bestaan voor 100% uit polyester en zijn uitgerust met de Nike Dri Fit technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer.

Wil jij net als sterren als Salah, Wijnaldum, van Dijk, Mané, Firmino of andere sterren dit trainingsshirt dragen? Klik dan op de buttons om het Liverpool trainingsshirt exclusief te kopen!

Koop deze producten