Koop hier de Liverpool trainingstrui 2021-2022 voor kinderen. Deze training top kan je kopen voor kinderen van 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 en 14 jaar. Deze sweater wordt door de spelers gedragen tijdens de warming-up en trainingen ter voorbereiding op de Premier League, FA Cup en Europese thuiswedstrijden in Anfield Road gedurende 2020-2021 en is onderdeel van het Liverpool trainingspak 2020-2021. De training top is beschikbaar in de maten 128, 140, 152 en 164. 

De Liverpool training sweater 2021-2022 is rood en bevat een hoge hals met een rits tot de borst. Verder wordt de trainingstrui van Liverpool FC dit jaar gekenmerkt oor de diagonale rode band op de mouwen. De mouwen bevatten ook een print van golven. Alle logo's op de Liverpool training sweater zijn dit jaar ook rood. De linker borst bevat het logo van de club en de andere borst bevat het logo van Nike. Het logo van Liverpool betreft de Liverbird met daaronder de initialen van de club: LFC. Op het midden van de trainingstrui prijkt ook het logo van sponsor AXA. De mouwen betreffen raglanmouwen. Deze vallen strak om de armen en bieden ook voldoende bewegingsvrijheid. De onderkant van de mouwen zijn uitgerust met duimgaten, zodat de top strak om het lichaam valt. Deze Liverpool training top bestaat voor 91% uit polyester en 8% uit elastaan en is uitgerust met de Nike Dry Fit technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren.

Wil jij net als sterren als Wijnaldum, Mané, Salah, Firmino, van Dijk of andere sterren deze drill top dragen? Klik dan op de button om deze top exclusief te kopen! 

Koop deze producten